• Головна
  • Якщо терміново потрібно зняти гарний склад у Львові, саме час звернутися до послуг компанії TetrisBOX
Новини компаній
11:00, 14 лютого 2023 р.

Якщо терміново потрібно зняти гарний склад у Львові, саме час звернутися до послуг компанії TetrisBOX

Новини компаній

У вас зовсім скоро має розпочатися ремонт чи може будівництво? А може бути в домі просто не вистачає вільного місця і ви хотіли б трохи вивільнити простір? Щоб нічого не забруднити або не загубити, адже в процесі проведення ремонту та будівництва можна ненавмисно викинути разом зі сміттям багато речей, радимо скористатися складом тимчасового зберігання.

Якщо терміново потрібно зняти гарний склад у Львові, саме час звернутися до послуг компанії TetrisBOX, фото-1

Якщо ж ви хочете вивільнити в себе вдома простір, ви завжди аналогічно можете зняти склад у Львові та зберігати там речі, якими не користуєтеся часто. Додатково такий склад може чудово підійти для індивідуальних підприємців, які мають потребу у невеликому за розмірами приміщенні причому з цілодобовим доступом та у гарному районі міста.

У будь-якому випадку незалежно від того, для яких саме цілей вам потрібно зняти склад у місті Львів, прислухайтеся до нашої поради. Обов'язково зверніть свою увагу на компанію TetrisBOX, яка у цій сфері працює успішно протягом багатьох років.

Основні переваги сервісу. Чому саме варто обирати TetrisBOX?

TetrisBOX – це сучасний український сервіс, який гарантує відмінні умови для надійного зберігання особистих та робочих речей з бізнес-речами своїх клієнтів. Компанія працює з організаціями та відповідно приватними особами, надаючи кожному з них можливість грамотно розвантажувати простір від зовсім не потрібних для щоденного використання речей.

Якщо терміново потрібно зняти гарний склад у Львові, саме час звернутися до послуг компанії TetrisBOX, фото-2

Саме звернувшись в TetrisBOX, у вас буде гарна можливість орендувати дуже чисте та звісно сухе, а також тепле приміщення необхідної вам площі. Зокрема є тут можливість орендувати приміщення від одного й до ста п'ятдесяти метрів квадратних. Говорячи про інші основні переваги, характерні для компанії TetrisBOX, окремо не можна не згадати про наступні:

  • Наявність у компанії більше ніж п'ятирічного успішного досвіду роботи у згаданій сфері.
  • Наявність у TetrisBOX понад 1000 клієнтів, котрі довірилися саме цій компанії та свого часу залишили тут своє майно з речами на зберігання.
  • В TetrisBOX є величезна кількість складів, чия площа загалом досягає аж 7150 квадратних метрів. До складів з комірками компанії орендарям надається доступ в режимі 24 на 7 в зручний для всіх час.
  • У складах та комірках збережено необхідний температурний режим.
  • Компанія завжди індивідуально підходить до кожного окремого клієнта та його потреб, а також уважно ставиться до клієнтів.
  • Склади та комірки TetrisBOX мають зручне місце свого розташування. В компанії гарантують надійне збереження всіх речей своїх клієнтів, адже всі склади розташовані під цілодобовою охороною.

Що саме можна зберігати у складах TetrisBOX?

Якщо терміново потрібно зняти гарний склад у Львові, саме час звернутися до послуг компанії TetrisBOX, фото-3

Та безліч чого. В орендованих тут складах з комірками всі без виключення клієнти зможуть за необхідності зберігати не лише особисті речі з одягом та побутовою технікою, але й офісні з домашніми меблями, шини від автомобілів та різноманітні запчастини. Можна тут також зберігати автомобільні диски зі спортивним інвентарем та документами й офісною технікою, а також іншими різноманітними товарами, зберігання яких буде потрібно клієнтам.

Незалежно від того, якого саме розміру комірка з індивідуальним складом в оренду від TetrisBOX вам буде потрібна, за будь-якої необхідності звертайтеся. Віднині ви зможете орендувати приміщення необхідного вам розміру без будь-якої додаткової переплати за простір, що ним ви не користуєтеся. Приємним бонусом від TetrisBOX для вас завжди буде гарантія найоптимальніших цін на послуги та приємні знижки на довготривалу оренду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...