• Головна
  • Які події проведуть в Органному залі Львова до кінця грудня
14:21, 23 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Які події проведуть в Органному залі Львова до кінця грудня

Перелік подій, які відбудуться в Органному залі Львова. 

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Львівському органному залі проведуть низку подій. Зокрема, очікується спеціальні тематичні програми. Кореспондентка 032.ua пропонує ознайомитися з добіркою заходів. 

Різдвяна органна музика:

Відбудеться декілька тематичних концертів. Зокрема, охочі зможуть насолодитися звучанням органу у виконання Володимира Кошуба з Києва. У програмі: Георг Фрідріх Гендель –  Соната До мажор; Йоганн Себастьян Бах – Арія з сюїти №3 ре мажор, BWV 1068; Джакомо Пуччіні – Nessun Dorma з опери та інше. 

Буде можливість також послухати твори у виконанні органістки Олени Мацелюх. У програмі: Християнський різдвяний гімн "Неймовірна благодать"; П'єтро Йон – Пастораль-колискова "Дитятко Ісус"; Альфонс Майї – Мюзета "Різдвяні дзвіночки"; Чарльз Келеген – "Різдвяна сюїта" у чотирьох частинах та інше. 

Для слухачів також виступатиме Надія Величко. У програмі - Георг Фрідріх Гендель – "Алілуя" з ораторії "Месія"; Йоган Себастьян Бах – Хоральна прелюдія "In dulci jubilo" з циклу "Різдво"; Дітріх Букстегуде – Хоральна прелюдія "In dulci jubilo"; Луї-Клод Дакен – Noel; Йоган Пахельбель – Канон ре мажор.

Музика Баха

Вибрані органні твори композитора Баха прозвучать у виконанні солістки Органного залу Олени Мацелюх. У програмі: Йоганн Себастьян Бах: Прелюдія і фуга до мажор, BWV 531 Симфонія з Кантати "Wir danken dir, Gott, wir danken dir", BWV 29 Хоральна прелюдія "Ich ruf zu Dir Herr Jesu Christ", BWV 639 Фантазія і фуга ля мінор, BWV 561 Концерт соль мажор, BWV 208/9 Пасакалія до мінор, BWV 582 Токата і фуга ре мінор, BWV 565.

Музика Баха, Фото: lvivconcert.house

Музика Баха, Фото: lvivconcert.house

Бах і українська музика

Охочих запрошують насолодитися поліфонією Баха і потужним звучанням львівського органа. Виконавець: Сергій Павлів – орган Програма: Йоганн Себастьян Бах: Прелюдія і фугадо мажор, BWV 531 Фантазія і фуга ля мінор, BWV 561 Прелюдія і фуга мі мінор, BWV 533 та інше.

Бах і українська музика, Фото: lvivconcert.house

Бах і українська музика, Фото: lvivconcert.house

Вівальді "Пори року"

"Пори року" Вівальді – музика бароко, яка для слухачів звучатиме у виконанні львівських віртуозних музикантів Адріана Боднара та Світлани Позднишевої. Програма: Антоніо Вівальді – Цикл "Пори року". 

Вівальді "Пори року", Фото: lvivconcert.house

Вівальді "Пори року", Фото: lvivconcert.house

Музика Скандинавії

Охочі на концерті Надії Величко зможуть насолодитися різноманіттям скандинавської органної музики. Програма: Едвард Ґріґ – "Ранок", "Арія", "У печері гірського короля" з сюїти "Пер Ґінт"; Стаффан Сторм – Парафраз на тему хоралу "Прийшов спаситель світу" та інші твори. 

Музика Скандинавії, Фото: lvivconcert.house

Музика Скандинавії, Фото: lvivconcert.house

Колядки. Хор та орган

Напередодні Нового року можна буде послухати колядки і святкові твори у виконанні Львівського муніципального хору "Гомін" та органістки Світлани Позднишевої.

Новий рік в Органному

Солісти Львівського органного залу та хор "Гомін" виконають спеціальні новорічні програми для створення святкового настрою. Тривалість концерту — близько години.

Новий рік в Органному, Фото: lvivconcert.house

Новий рік в Органному, Фото: lvivconcert.house

Читайте також: У Львові головну ялинку прикрасили стилізованим протитанковим їжаком, - ФОТО, ВІДЕО

Фото на головній: Львівський органний зал, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Органний_зал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...