• Головна
  • У Львові чадним газом від генератора отруїлися 3 людей
15:34, 13 грудня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові чадним газом від генератора отруїлися 3 людей

Люди отруїлися чадним газом. 

На Львівщині неправильне користування генератором призвело до отруєння трьох людей. Про цей випадок розповіли медики міської клінічної лікарні імені Святого Пантелеймона Першого ТМО (на Миколайчука). 

За даними лікарів, у лікарні опинилися троє людей віком 26, 42 та 46 років. Вони отруїлися чадним газом від генератора, який працював на їхній дачі. У медзаклад львів'яни потрапили у стані середнього ступеня важкості. Наразі лікарі надають їм кваліфіковану допомогу. 

Основні правила використання генераторів:

  1. Генератор можна використовувати тільки на відкритому повітрі на відстані не менше 6 метрів від вікон, дверей та гаражів. НЕ МОЖНА встановлювати у будівлі, тому що під час роботи він виділяє чадний газ, що може призвести до отруєння та летальних випадків.
  2. Встановлюйте генератор так, щоб відстань до найближчої поверхні (стіни, вікна тощо) була не менше 6 метрів! Це важливо, бо під час роботи він сильно нагрівається й предмети поблизу можуть спалахнути.
  3. Заправляйте генератор тільки на відкритому повітрі й тримайте паливо якомога далі (через ризик пожежі). Перед заправкою дайте генератору охолонути. Паливо, пролите на гарячі деталі двигуна, може спалахнути;
  4. Тримайте генератор сухим. Захищайте його від дощу та затоплення. Дотик до мокрого генератора або пристроїв, під’єднаних до нього, може призвести до ураження електричним струмом. 

Читайте також: У Львові "на хабарі" затримали інспектора ДСНС Львівщини, який вимагав гроші від підприємця, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#чадний_газ_від_генератора #отруїлися_чадним_газом #львів_отруєння_чадним_газом #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...