• Головна
  • Найкращі теплові насоси Cooper&Hunter
Новини компаній
11:04, 13 грудня 2022 р.

Найкращі теплові насоси Cooper&Hunter

Новини компаній

Кожен із нас хоче в зимовий період якісний і економний обігрів у своїй оселі. Але тарифи на центральне опалення зростають і багато людей в пошуках більш економних варіантів. Вигідною альтернативою є лише теплові насоси повітря-повітря.

Вибір теплових насосів повітря-повітря на сьогодні великий, але самими надійними є бренд Cooper&Hunter. Це самий розповсюджений бренд у світі, більшість людей обирають його коли пишуть запит - купити кондиціонер. Теплові насоси Cooper&Hunter мають велику кількість різноманітних датчиків та високоякісну електроніку. Також при виробництві на заводі для кожної моделі є контроль виготовлення.

На відміну від інших виробників теплових насосів повітря-повітря, бренд Cooper&Hunter встановлює у своє моделі високошвидкісний процесор. Він робить роботу теплового насоса максимально точною.

Найкращі теплові насоси Cooper&Hunter, фото-1

Розберемо що ж таке тепловий насос повітря-повітря

Тепловий насос повітря-повітря це побутовий кондиціонер інверторного типу. Він працює не тільки на холод влітку і на тепло в міжсезоння. Але й розрахований на роботу за низьких температур за вікном. Діапазон робочих температур на обігрів від -15°С до - 25°С. Також є моделі які працюють при критичних температурах - 30С°

В теплових насосах повітря-повітря встановлений зимовий комплект. Він складається зі спеціальних датчиків, реле та кабелю, для підігріву піддона зовнішнього блоку і підігріву компресора. На відміну від звичайних інверторних кондиціонерів, в теплових насосах встановлюють зимовий комплект при виробництві на заводі. Він дозволяє працювати тепловому насосу при дуже низьких температурах за рахунок підігріву зовнішнього блока. Це запобігає пошкодженню лопастей вентилятора, та попереджає зледеніння зовнішнього блоку

Також хочемо відзначити, що тепловий насос повітря не тільки економить гроші, але й береже здоров'я господарю.Він не спалює паливо, не утворює шкідливих сполук. У теплових насосах Купер Хантер як холодагент використовується фреон R32 — високоекологічна озонобезпечна речовина, що не містить хлор вуглеців.

Із всього асортименту теплових насосів повітря бренду Cooper&Hunter самими розповсюдженими є декілька моделей.

Серія Arctic - оснащена Wi-Fi модулем, який дозволяє керувати кондиціонером віддалено. Ця функція дуже зручна і популярна в сучасному світі.Працює цей тепловий насос при екстремально низьких температурах до -25°C завдяки спеціальному зимовому комплекту без втрат у ККД навіть в аномальні морози.

Також ця серія теплових насосів має найвищий клас енергоефективності A+++. У цьому тепловому насосі встановлено велику кількість фільтрів, які забезпечують усунення пилу та мікроорганізмів.

Найкращі теплові насоси Cooper&Hunter, фото-2

Наступна розповсюджена модель теплових насосів повітря-повітря від Cooper&Hunter це серія Supreme.

Тепловий насос Supreme - модель яка об'єднала у собі всі найкращі розробки та технології Cooper&Hunter.

Він є повноцінним кліматичним обладнанням з можливістю використовувати взимку на обігрів до -30°C. Це можливо завдяки підвищеному ресурсу роботи та захисту зовнішнього блоку від зледеніння. Компактний дизайн та безшумна робота роблять цю спліт-систему ідеальним варіантом для встановлення в житлових приміщеннях, спальнях, дитячих кімнатах.Також цей тепловий насос має “CH SMART — ION Filter” якій забезпечує повітря в приміщенні свіжим і не дозволятиме розмножуватися бактеріям.

Ще одна функція в серії Supreme - режим захисту будинку від зледеніння + 8°C. Вона передбачає роботу спліт-системи на мінімальних оборотах, коли ви, наприклад, відсутнє вдома, для запобігання замерзанню стін.

І на завершення розглянемо модель 2022 року - це тепловий насос Cozy. Він оснащений Wi-Fi модулем для зручного керування зі смартфона чи планшета. Також цей тепловий насос ефективно підтримує чистоту повітря в приміщенні внаслідок роботи двох систем фільтрації «CH 7-SKY Technology» та «CH SMART-ION Filter».

Саме головне що цей тепловий насос має унікальну технологію «DOUBLE SELF-CLEAN». За 30 хв внаслідок миттєвого заморожування пластин теплообмінника та наступним нагріванням до температури +58°С очищає кондиціонер від скупчення бактерій, грибка та плісняви. Це не тільки забезпечує ваще приміщення постійно чистим повітрям, але й продовжує строк експлуатації теплового насоса.

Цікавить установка кондиціонера з можливістю обігріву - звертайтесь до компанії Актив Клімат.

Найкращі теплові насоси Cooper&Hunter, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...