• Головна
  • Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова
Новини компаній
17:00, 16 грудня 2022 р.

Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова

Новини компаній

Корпорація Нерухомості РІЕЛ повідомила, що здала в експлуатацію чергову новобудову – п’яту чергу ЖК «Велика Британія». Свідченням готовності об'єкта до експлуатації є сертифікат від Державної інспекції архітектури та містобудування України № ІУ12322113017. Якщо у цифрах, то це 299 квартир, 19 тисяч квадратних метрів житлової площі та дворівневий паркінг на 354 машиномісця. 

Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова, фото-1

«Від лютого цього року, з початку повномасштабної війни, це вже п'ятий наш об'єкт, який ми здали в експлуатацію. Скажу відверто, це було непросто, це величезний об'єм непомітної звичайній людині роботи, яку наша команда робила і робить щодня, а враховуючи усі сьогоднішні реалії, це подвиг. Та ми рухаємося далі, продовжуємо будувати, будемо здавати і наступні наші новобудови», – запевняє Генеральний директор КН «РІЕЛ» Ростислав Мельник.

Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова, фото-2

Житловий комплекс «Велика Британія» побудований за монолітно-каркасною технологією, утеплення стін - пінополістирол, комплекс має автономну систему опалення. Поверховість різна 6, 9, 11, 13. Фасад виконаний у стриманому англійському стилі, клас будови: комфорт. 

Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова, фото-3

Новобудова розташована по вул. Тараса Шевченка, 17 недалеко від необхідних об'єктів соціальної, громадської та медичної інфраструктури. Власна внутрішня інфраструктура теж розвинена. На території розміщені паркінги, сучасні зони для відпочинку, дитячі ігрові зони, магазини, кафе тощо.

Майже триста нових квартир у Львові – РІЕЛ поповнив житловий фонд Львова, фото-4


Завершення усіх проєктів – завдання №1, яке стоїть перед командою РІЕЛ, каже її очільник. А відновивши роботи на усіх наших будмайданчиках у Львові та Києві, ми значно наблизили більшу частину новобудов до фінішу. Тож незабаром будуть ще гарні новини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...