• Головна
  • Львівські пластуни передали місту Вифлеємський вогонь миру
14:05, 12 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Львівські пластуни передали місту Вифлеємський вогонь миру

Цьогорічний вогонь миру у міськраді приймали разом з військовими зі 80 та 125 бригад.

12 грудня представники осередку Пласту у Львові передали Вифлеємський вогонь миру міському голові Львова Андрію Садовому, його заступникам, депутатам та військовослужбовцям. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

"Зазвичай ми приходимо сюди з хорошими, гарними новинами про те, що найвеличніше християнське свято Різдво скоро прийде до наших домівок. Але сьогодні мусимо починати із сумного – зараз в Івано-Франківську прощаються з головою місцевого осередку Пласту, який загинув на війні. Він став 20 пластуном, який віддав життя, захищаючи Україну. Наші захисники гинуть за цінності цього Вифлеємського вогню. 

Цей вогонь символізує мир, любов та добро, і ці люди борються, щоб повернути мир, любов та добро в усі українські домівки", – зазначив голова осередку Пласту у Львові Ярослав Булишин.

Пластуни отримали вогонь вчора одночасно від польських та словацьких скаутів і сьогодні через мера Львова передали його громаді міста.

"Я маю честь кожного року приймати Вифлеємський вогонь миру для громади Львова. Цьогорічний вогонь особливий, бо ми його приймаємо з нашими військовими зі 80 та 125 бригад. Сьогодні ми тут всі як одна велика родина. Цей вогонь завжди ніс і несе надію, віру в нашу перемогу, яку ми всі так очікуємо, до якої так сильно прагнемо", – зазначив мер Львова Андрій Садовий. 

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 12 грудня

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #пластуни #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...