• Головна
  • Топ-5 найкращих моделей кондиціонерів для покупки у Львові
Новини компаній
10:36, 1 грудня 2022 р.

Топ-5 найкращих моделей кондиціонерів для покупки у Львові

Новини компаній

Влітку у Львові буває досить спекотно. Тому багато жителів міста цікавляться, який кондиціонер вибрати та встановити у квартирі, будинку, офісі? Далі розповімо про 5 найкращих моделей.

Jax ACiU-08HE

Почати огляд кондиціонерів варто з моделі Jax ACiU-08HE. Це настінна спліт-система, що підходить для монтажу в спальні чи дитячій кімнаті. Перевагою моделі можна вважати супертихий режим роботи: прилад працює практично повністю безшумно. 

Завдяки естетичному дизайну цей кондиціонер без проблем впишеться в простір приміщення з будь-якою концепцією. Такий пристрій можна встановити як у житловому, так і в комерційному приміщенні — офісі, невеликому складі. 

Lanzkraft LSWH-25FC1Z/LSAH-25FC1Z Simple Inverter

Ще одне настінна інверторна спліт-система — Lanzkraft LSWH-25FC1Z/LSAH-25FC1Z Simple Inverter. Можна впевнено сказати, що це найкращий недорогий інверторний кондиціонер від компанії Lanzkraft. Пристрій отримав досить різноманітний набір опцій. 

Тут є все, що необхідно для створення й підтримання ідеального мікроклімату у квартирі або будинку. Спліт-система оснащена Silver ION і фільтром механічного очищення — це важливі складники, особливо для людей, які мають проблеми з дихальною системою.

Ballu BSLI-07HN1/EE/EU

Продовжуючи рейтинг найкращих інверторних кондиціонерів за співвідношенням ціни та якості, варто сказати про таку модель, як Ballu BSLI-07HN1/EE/EU. Це інверторна спліт-система на 7к BTU, яка підходить для встановлення в приміщенні до 23 кв. м. Вибір батьків, які бажають створити в дитячій і спальні всі умови для комфортного життя. Є режим Sleep, що забезпечує спокій під час відпочинку та сну. Якщо ви хочете кондиціонер, але не маєте у своєму розпорядженні потрібної кількості коштів, перегляньте онлайн-казино в Чехії — проведіть час у задоволення й виграйте солідні гроші. 

Для повноцінного охолодження кімнати достатньо налаштувати напрямок потоку повітря. Після вам залишиться тільки насолодитися комфортом і тишею. Режим Super швидко доводить температуру в кімнаті до заданого значення. Завдяки iFeel кондиціонер підтримує задану температуру поблизу від пульта керування. На практиці доведено економію до 30% електроенергії, надійну роботу. У цього приладу енергоефективність класу А.

Electrolux EACS/I-09HFE/N3

Варто звернути увагу й на модель під назвою Electrolux EACS/I-09HFE/N3. Прилад із потужним та надійним інверторним двигуном. Забезпечує цілорічну високу продуктивність у будь-якому режимі роботи.

У компонуванні кондиціонера передбачений досить великий вентилятор, але особливість його в тому, що він має лопаті специфічної форми. Рішення виявилося настільки вдалим, що навіть на повній потужності прилад функціонує практично безшумно. Пристрій можна без проблем залишати увімкненим на всю ніч, водночас допустимо його встановлення в будь-якій кімнаті, включно з дитячою. Він не заважає спокійному сну, а також не дасть змогу застудитися від переохолодження.

Dahatsu DS-09I/DSN-09I

Завдяки своїм унікальним експлуатаційним характеристикам кондиціонер Dahatsu DS-09I/DSN-09I не потребує додаткових заходів для обслуговування. Ефективність і тривалий термін служби пристрою забезпечує вбудований у систему інвертор. Ця модель входить у топ найкращих інверторних кондиціонерів.

Кондиціонер Dahatsu завдяки своєму інноваційному дизайну, особливому розташуванню вентиляційних повітроводів, не тільки забезпечує свіже та чисте повітря, але й автоматично регулює його параметри з огляду на цих чинників. 

Крім того, такі системи не сприяють зниженню температури повітря в холодну пору року за допомогою вбудованої в систему рекуперації теплової енергії, що суттєво знижує витрати на електроенергію. 

Zanussi ZACS/I-07HS/N1

Внутрішній блок Zanussi ZACS/I-07HS/N1 отримав інформативний LED-дисплей. Кондиціонер виконаний в елегантному стилі, є система управління швидкістю обертання вентиляторів. У вертикальній площині напрямок потоку регулюється в автоматичному режимі. Поставляється разом із повнофункціональним пультом дистанційного управління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...