• Головна
  • У Львівській політехніці студенти з Європи вивчали бізнес-аналітику
13:00, 22 липня 2013 р.

У Львівській політехніці студенти з Європи вивчали бізнес-аналітику

Упродовж двох тижнів у  Національному університеті «Львівська політехніка» студенти з одинадцяти країн Європи вивчали бізнес-аналітику та системний аналіз. Ці освітні курси провела Міжнародна студентська організація BEST.  Про це інформує прес-служба Національного університету “Львівська політехніка”.

Як розповідає координатор курсів Олег Козак, студенти не тільки слухали лекції, але й розв’язували цікаві бізнес-завдання. Львівська політехніка надала облаштовані аудиторії з усіма умовами для якісного проведення заходу. Усі викладачі є фахівцями своєї справи:  відмінно володіють англійською мовою і мають професійний досвід спілкування з іноземцями.

Подібний освітній захід  у Львові проводиться не вперше, однак цього року до слухачів курсу приєдналися і студенти Львівської політехніки. Учасники курсів пройшли попередній відбір, основними критеріями якого були нестандартний підхід до вирішення завдань, зацікавленість у темі лекцій та знання англійської мови.

Окрім навчання студенти також отримали нагоду ознайомитися ближче з українською культурою, насолодитися архітектурою Львова та знайти нових друзів.

Своїми враженнями від курсу поділилася студентка з Молдови Анастасія Шершун: «Культуру країни формують ті люди, які зараз тут проживають, але разом з тим вона є відбитком, що залишився від  в минулої століть. Коли ми стояли з картою стародавнього Львова і шукали, куди піти,  до нас підходили перехожі і запитували, чи не потрібна нам допомога. Ця відкритість і щирість львів'ян  мене дуже вразила. Крім того, організатори орендували для нас цілий трамвай, і ми подорожували  містом різними маршрутами. Учасники курсів побачили його історичну частину, а також  зелені і тихі куточки. За  два тижні  познайомилися не тільки між собою, але й з українськими учасниками та організаторами. Сповнена таких позитивних емоцій, що їхати додому зовсім не хочеться».

Долучилися до організації освітніх курсів, котрі, до речі, були безкощтовними, ділові партнери  BEST — компанії Yandex, Nestle та Intelex. Академічну частину їх забезпечили провідні фахівці фірм Eleks та SoftServe.

Завдяки Міжнародній студентській організації BEST кожного року понад 1000 студентів з усіх кутків Європи отримують змогу безкоштовно прослуховувати лекції з різної тематики у провідних технічних університетах. Щороку від охочих стати учасником програми надходить майже 20 тисяч заявок.

           

            Довідка:

            BEST (Board of European Students of Technology) є неприбутковою міжнародною організацією, що об’єднує активних студентів 95 технічних вузів у 33 країнах Європи. В Україні організація діє  у Львові, Києві, Вінниці та Запоріжжі. Основною метою діяльності є надання додаткової освіти студентам, поліпшення розуміння європейських культур та розвиток потенціалу для роботи на міжнародному рівні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...