• Головна
  • Як Новопразька громада забезпечує захисників вітамінами (ВІДЕО)
Партнерський матеріал
16:00, 13 листопада 2022 р.

Як Новопразька громада забезпечує захисників вітамінами (ВІДЕО)

Партнерський матеріал

Новопразька громада піклується про те, щоб забезпечити захисників вітамінами і пригощає їх натуральним яблучним соком «Новопразький живчик». Ідея вітамінізувати наших хлопців належить волонтерському центру «НадіяЄ!».

У спецпроєкті «Громада діє» медіа ШоТам розповідає, як громади адаптуються до війни і вчаться допомагати собі й іншим.

У Новопразькій громадіі подбали, аби восени наші захисники мали вітаміни. Тут Зібрали яблука й приготували «Новопразький живчик».

Ідея зібрати яблука в старому саду селища Нова Прага виникла у вчительки природознавства Валентини Зубової, яка стала волонтеркою з перших днів війни.

“Волонтерським центром організовано акцію «Новопразький живчик» для ЗСУ». Щоб наші захисники були здоровими, сильними, а головне — непереможними. Загальними зусиллями ми зібрали до 5 тонн яблук”, каже Валентина Зубова, керівниця волонтерського центру «НадіяЄ!»

Волонтери домовилися з місцевим підприємцем, щоб він переробив яблука на сік. Усього виготовили 1000 літрів напою, який поїде на передову до бійців ЗСУ

Крім того, місцеві господині випікають печиво для наших хлопців, а діти передають захисникам листівки і просять воїнів повертатись живими та неушкодженими. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...