• Головна
  • Львівська бізнес-школа УКУ створили унікальну програму з управління технологіями
09:12, 20 липня 2013 р.

Львівська бізнес-школа УКУ створили унікальну програму з управління технологіями

22 липня у Львові презентують нову Програму магістерського рівня з управління технологіями (MS in Technology Management).  Нова програма стане першою у Східній Європі, яка поєднає технологічну і бізнес-освіту.

Програма магістерського рівня № 1 Східній Європі – MS in Technology Managementу – стартує на базі Українського католицького університету уже в жовтні цього року. Вона скерована для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту, і набути навичок міжособистісного спілкування. Програма також стане ідеальним середовищем для реалізації власного проекту.

Навчальна програма базується на трьох основних стовпах – технології, бізнес і менеджмент, м’які навички (soft skills). Учасники вивчатимуть ІТ-концепції та стратегії, архітектуру і розробку ІТ-рішень, бізнес-комунікації, управління технологіями, фінанси та прийняття бізнес-рішень, управління підприємством, лідерство. Також особливістю нової програми з управління технологіями є те, що 80% викладачів – це практики, які щодня займаються технологічним бізнесом (СЕО, СІО, СТО, VPs) і, крім того, викладають у таких відомих університетах та бізнес-школах як Pennsylvania, Wharton, Carnegie Mellon, London Kingston, Leiden та ін.

Учасниками програми можуть стати особи, які мають диплом про вищу освіту в ІТ-сфері або пов’язаній галузі, щонайменше 4 роки досвіду роботи у відповідній сфері, досвід управління невеликими командами, рівень англійської не нижчий за Upper Intermediate.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...