• Головна
  • Стало відомо, чому минулої доби на Львівщині понад годину лунала повітряна тривога
10:11, 10 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Стало відомо, чому минулої доби на Львівщині понад годину лунала повітряна тривога

Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на ранок 10 листопада вранці голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. Зокрема, за цей період один раз оголошували повітряну тривогу, яка тривала понад годину. 

"Один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу в області – 9 листопада о 13:02. Була загроза удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася", - зазначив очільник області. 

Сьогодні на території Львівської області також планово відключатимуть електроенергію – з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00.

"Планові відключення застосовують у всіх областях України. Необхідно допомогти енергетикам тримати баланс в енергосистемі, пошкодженій через удари ворога", - додав Максим Козицький. 

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 92 людини. До Перемишля зі Львівщини потягами вирушили 535 осіб.

Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 17 тисяч 825 людей. На в'їзд оформили 16 тисяч 41 українця. 

Поліція області опрацювала 1322 звернення щодо підозрілих осіб та об'єктів

Крім того, у Львівській обласній клінічній лікарні після ремонту відкрили один з реанімаційних залів відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Також відділення обладнали сучасною апаратурою, зокрема - апаратами штучної вентиляції легень і моніторами пацієнта, рентгенапаратом. Вартість ремонту становить близько 300 тис грн. 

Читайте також: 10 листопада у Львові прощатимуться з двома Героями Олегом Богушем та Андрієм Вітюком

Фото на головній: 032.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #ЗСУ #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...