• Головна
  • На Львівщині викрили колишню голову сільради, яка проводила махінації із земельними ділянками
15:47, 9 листопада 2022 р.
Надійне джерело

На Львівщині викрили колишню голову сільради, яка проводила махінації із земельними ділянками

Правоохоронці викрили 66-річну жінку, яка два роки тому обіймала посаду голови однієї з сільських рад Яворівського району.

Станом на 9 листопада на Львівщині правоохоронці повідомили колишній голові сільради про підозру в незаконному виведенні з державної власності земельних ділянок. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини

Викрили 66-річну мешканку Яворівського району, яка у 2020 році обіймала посаду голови однієї з сільських рад Яворівського району. Вона разом із спільниками, зловживаючи службовим становищем, вносила недостовірні відомості в офіційні документи щодо ділянок, які перебували у межах земель лісогосподарського призначення.

Через це з держвласності неправомірно вилучили та передали у приватну власність 5 земельних ділянок загальною площею понад 0,5 гектара та загальною вартістю майже 2 мільйони гривень.

Правоохоронці повідомили чиновниці про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Триває досудове розслідування, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід. Незаконно виведені з державної власності ділянки арештовані. 

Читайте також: У Львові вночі згорів припаркований автомобіль на вулиці Бандери

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #поліція #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...