• Головна
  • Любите вейпити та насолоджуватися процесом? Тоді вам точно необхідно знати, де ж купити найкращі готові бази для самозамісу в Україні!
Новини компаній
11:00, 8 листопада 2022 р.

Любите вейпити та насолоджуватися процесом? Тоді вам точно необхідно знати, де ж купити найкращі готові бази для самозамісу в Україні!

Новини компаній

Базу для вейпу ще називають основою. Це готова речовина для паріння, що складається з пропіленгліколю та гліцерину. Співвідношення цих компонентів дуже важливе, тому підбирати його необхідно виходячи з ваших уподобань для самої жижки і того, яка у вас електронна сигарета. Готовая база для самозамеса дуже зручні у використанні, економлять час та гроші будь-якого вейпера.

Любите вейпити та насолоджуватися процесом? Тоді вам точно необхідно знати, де ж купити найкращі готові бази для самозамісу в Україні!, фото-1

Як підібрати собі базу?

Існує досить багато варіантів співвідношення VG/PG, ми розповімо вам про найбільш популярні з них.

1. VG/PG 50/50. Це співвідношення використовується для малопотужних електронних сигарет, таких як под системи. Рідина на 50/50 виходить плинною, добре просочує вату і дає яскравий смак і насиченість нікотином.

2. VG/PG 60/40 вважається золотою серединою серед усієї різноманітності баз, тому що компоненти у складі збалансовані. Цю основу ви можете залити в будь-який девайс, неважливо під вас чи вейп.

3. VG/PG 70/30 дозволяє вейперу створювати густі хмари пари. Заливайте рідину на основі 70/30 у потужні електронні сигарети та насолоджуйтесь парою, адже її буде дуже багато!

Не радимо занадто експериментувати щодо баз та електронних сигарет і дотримуватися такого традиційного співвідношення для вашого девайсу. Адже якщо ви заллєте 50/50 у вейп, то рідина видасться вам надто концентрованою, а випускати багато пари не вийде. Якщо заллєте 70/30 у под, то така густа жижа практично не тягтиметься на сигаретній затяжці. Звичайно, трохи змінювати значення ви завжди можете, адже комусь подобається більше пари, а комусь яскравий смак. Все залежить від того дозволить вам експериментувати ваша електронна сигарета чи ні.

Де купити базу для самозамісу в Україні?

Довго вам шукати не доведеться, оскільки хочемо порадити вам один із найкращих вейпшопів, які ми тільки знайшли. Vaper`s Lab працює в цій сфері вже понад 6 років і радує вейперів якісною продукцією та досить низькими цінами. А це завжди найкращий союз та друг вейпера. Бази також є в асортименті компанії, у них представлений виробник Hysteria, який також славиться високою якістю своєї продукції та високою очисткою. Так що сміливо заходьте на сайт Vaper`s Lab та насолоджуйтесь величезним вибором товарів на будь-який смак та бюджет! Ознайомитись тут

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Готові бази для самозамісу #вейп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...