• Головна
  • Як у Львові готуються до зими: у місті планують облаштувати котельню на біомасі
13:07, 7 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Як у Львові готуються до зими: у місті планують облаштувати котельню на біомасі

40% енергосистеми України зруйновано. 

Львів активно готується до опалювального сезону. У місті стався теплові насоси у котельнях, ствоновлють індивідуальні теплові пункти та планують відкрити котельню на біомасі. Про це розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

За її словами, теплові насоси у котельнях допоможуть подавати гарячу воду без використання газу, що буде плюсом під час вимкнення світла. Індивідуальні теплові пункти зараз встановили у Сихівському районі Львова, де проживає 150 тис населення. Це допоможе мешканцям будинків контролювати опалення оселі самостійно та заощадить тепловий ресурс. 

Також у Львові хочуть облаштувати котельню на біомасі. Це планує місто зробити разом із литовськими партнерами. 

На сьогодні значних руйнувань зазнала українська інфраструктура. 40% енергосистеми України зруйновано - пошкоджено 11 ТЕЦ, з яких 4 повністю зруйновані. Ракетами пошкоджено 335 котелень, з яких 13 зруйновано.

"Наші комунальні служби працюють в посиленому режимі, але потрібно пам’ятати, що 4 ТЕЦ – це великі об’єкти, і їх відновити оперативно ми не зможемо. Тому частина людей будуть або переживати зиму в холодних оселях, або переїдуть в західні області нашої держави, або в Європу. Відтак цей опалювальний сезон може бути найскладнішим за останні 100 років", - наголосила Ірина Маруняк.

Читайте також: У Сихівському районі Львова встановили індивідуальні теплові пункти: що це означає

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зима_львів #опалювальний_сезон_львів #львів_опалювальний_сезон #опалення_львів #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...