• Головна
  • Суп буябес, тартар з тунця та ще понад 50 страв з риби: у Львові відкривають унікальний ресторан, - ФОТО
Новини компаній
17:00, 2 листопада 2022 р.
Надійне джерело

Суп буябес, тартар з тунця та ще понад 50 страв з риби: у Львові відкривають унікальний ресторан, - ФОТО

Новини компаній

Перевірена роками компанія KRAMAR LTD, яка має рибні магазини в Львівській області, відкриває свій спеціалізований ресторан у Львові з ексклюзивними стравами. Розповідаємо детальніше про новий заклад. 

Цієї п'ятниці, 4 листопада, у Львові відкривають унікальний ресторан з рибними стравами — KRAMAR-REST, в затишній локації із сучасним дизайном на вулиці Данила Апостола, 16х. У закладі можна буде спробувати понад 50 страв з риби із цікавою подачею та за доступними цінами. Для гостей, які полюбляють м'ясо, теж є цікаві пропозиції.

"Ми вже відкрили 15 магазинів KRAMAR-SHOP у Львові та в області і отримали дуже багато задоволених відгуків від наших клієнтів. Тож вирішили не зупинятися, а й надалі впроваджувати культуру споживання риби в нашому регіоні. Проте цього разу дивуватимемо не тільки високою якістю, а й оригінальними і дуже смачними рибними стравами, які можна буде спробувати лише в нашому ресторані — зазначив Дмитро Крамар - засновник Крамар ЛТД.

Новий рибний ресторан у Львові KRAMAR-REST відкриють 4 листопада, Фото: kramar-rest.com

Новий рибний ресторан у Львові KRAMAR-REST відкриють 4 листопада, Фото: kramar-rest.com

"Багато рибних страв, безкоштовна дегустація і глінтвейн": про відкриття закладу

4 листопада о 13:00 у Львові відкривають рибний ресторан KRAMAR-REST, де відвідувачам пропонуватимуть низку рибних страв, роли, відкритий гриль та цікаві позиції у меню, яких до цього ще не було у Львові.

На відкриття запрошують всіх охочих насолодитися стравами з риби. Гості зможуть вибрати рибу на льодовій вітрині і при них її одразу ж приготують кухарі. Крім того, буде безкоштовна дегустація страв з гриля, глінтвейн, ігристе вино, а також приємна атмосфера та жива музика.

Що пропонують у ресторані 

У ресторані KRAMAR-REST широкий асортимент рибних страв, тому можна буде спробувати й соковитого лосося, й ексклюзивну рибу, яку доставляють спеціально з 40 країн світу. Зокрема, шеф-кухар Ігор Герилів та його команда готуватимуть кальмари, кінг кліп, креветки, мідії, камбалу, барабульку, філе тріски та пампаніто. 

"Будемо дивувати гостей свіжістю нашого продукту, також особливим підходом до підбору кожної тушки риби й гамою смаків у стравах", — зазначив Ігор Герилів.

Шеф-кухар Ігор Герилів, Фото: kramar-rest.com

Шеф-кухар Ігор Герилів, Фото: kramar-rest.com

У меню закладу різноманітні й ексклюзивні страви — тартар з тунця та авокадо, паштет з копчених мідій, салат "Цезар" з кальмаром, суп буябес, Том ям, смажена барабулька, філе тріски, креветки в темпурі, а також улюблені суші, роли та низка іншого. 

"Можна і забронювати столик, і замовити доставку додому"

Рибний ресторан KRAMAR-REST у Львові працюватиме щодня з 11:00 до 23:00. На їх сайті (kramar-rest.com/) можна буде і забронювати столик та відпочити у закладі, і замовити доставку ексклюзивних страв додому або ж за додатковою інформацією звернутися за номером +38 (068) 229 99 22. Крім того, на самовивіз із закладу діє знижка -15%

Слідкуйте за "життям" KRAMAR-REST на сторінках у facebook та instagram, а також підписуйтеся та переглядайте цікаві відео у tiktok.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ресторан #бізнес #Крамар_шоп #kramar-rest #Крамар_ЛТД
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...