• Головна
  • Вибухи на Львівщині: що відомо
09:02, 31 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Вибухи на Львівщині: що відомо

На Львівщині чули декілька гучних вибухів. 

Як повідомляє сайт 032.ua, 31 жовтня о 7:23 у області лунали сирени. Вже близько 8:23 у державному додатку "єТривога" з'явилася інформація про вибухи на території області. 

Вибухи на Львівщині 31 жовтня, Скрін - 032

Вибухи на Львівщині 31 жовтня, Скрін - 032

Наразі цю інформацію прокоментував лише дипутат Львівської міськради Ігор Зінкевич. За його словами, вибухи - це робота ППО. 

ДОПОВНЕНО. Інформацію про вибухи також підтвердив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. За його словами, на території області активно працюють сили ППО. Станом на 9:18 вже вдалося збити декілька ворожих ракет на території Львівщини. 

Козицький прокоментував вибухи на Львівщині, Скрін - 032

Козицький прокоментував вибухи на Львівщині, Скрін - 032

З 31 жовтня на Львівщині діятимуть погодонні відключення світла. Цього разу вони відрізнятимуться від аварійних. Час та групи відключень будуть іншими. Також у ЛОВА повідомили і про ймовірні відхилення від вже складеного графіку.

Такі відключення світла запровадили не лише не Львівщині, а й в інших областях. Усе через масові ракетні обстріли росії по енергетичній інфраструктурі країни. 

Нагадаємо, що зранку 31 жовтня росія обстріляла ракетами декілька українських областей. Ракети влучили по Дніпропетровській, Дністровській і Кременчуцькій гідроелектростанціях. 

Також росія обстріляла критичну інфрастуруктуру в Черкаській, Харківській, Запорізькій та Київській областях. Уламки однієї ракети потрапили у цивільний об'єкт у Вінницькій області. 

Читайте також: У Львові попрощаються з двома загиблими Героями Василем Яворським та Геннадієм Кранцевичем

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибухи_львів #вибухи_у_львові #львів_приліт_ракети #новини_львів #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...