• Головна
  • Україна повернула з російського полону ще 52 захисників, - ВІДЕО
16:13, 29 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Україна повернула з російського полону ще 52 захисників, - ВІДЕО

Зокрема, серед звільнених з полону захисників України - оборонці Маріуполя, моряк з острова Зміїний, військові, взяті в полон у Чорнобильській зоні.

29 жовтня Україна провела з окупантами черговий обмін полонених. Україні вдалося звільнити 52 наших людей - офіцерів, медиків, сержантів та солдат. Серед них - 12 бійців НГУ, включно з двома "Азовцями", 18 з ВМС, 8 з ДПСУ, 9 із ТРо, 3 воїнів ЗСУ та 2 цивільних. Про це у телеграм-каналі повідомив у телеграм-каналі керівник Офісу орезидента України Андрій Єрмак

"Додому повертаються захисники "Азовсталі", оборонці Маріуполя та люди, які рятували життя. Нам вдалося обміняти начальника хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, який був на "Азовсталі" і молодого військового хірурга 65-го військового мобільного шпиталю. Ми повертаємо морпіха, дружина якого нещодавно вийшла з полону, та добровольця з Маріуполя із символічним прізвищем "Москва", а ще моряка з острова Зміїний. Також будуть вдома деякі військові, взяті в полон у Чорнобильській зоні.

Ми не зупиняємося і продовжуємо виконувати завдання Президента "повернути додому всіх українців". Дякую Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими", - зазначив Андрій Єрмак. 

Читайте також: 248 доба повномасштабної війни: яка ситуація на фронті по всіх напрямках

Фото на головній: Андрія Єрмака

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #ЗСУ #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...