• Головна
  • Чим зайнятись на дозвіллі: що можна придбати у магазині для рукоділля Золоте Руно
Новини компаній
12:00, 25 жовтня 2022 р.

Чим зайнятись на дозвіллі: що можна придбати у магазині для рукоділля Золоте Руно

Новини компаній

Інтернет-магазин рукоділля у Львові «Золоте Руно» – місце, де можна віднайти усе, що тільки може знадобитись, коли хочеться створити щось своїми руками. Незалежно від того, хочеться вам вишивати, навчатись плетіння бісером, в’язати речі та декор – у магазині знайдеться все та навіть більше.

Асортимент товарів у магазині: що можна знайти

Рукоділля – не просто одне з актуальних та популярних хобі. Це унікальний рід занять, до якого входить величезна кількість справ, якими можна займатись у вільний час. Й саме для того, аби забезпечити себе усім необхідним, а ще підвищити якість виконуваних робіт, варто обирати перевірені часом та досвідом майстринь товари.

В каталозі магазину «Золоте Руно» можна знайти наступні товари:

  1. Пряжа: якісні нитки для в’язання, створені з натуральних, штучних, синтетичних, рослинних та навіть комбінованих матеріалів від брендів Alize, YarnArt та інших.

  2. Тканини: широкий вибір тканин на будь-який смак – від штучної замші та шкіри до джинсу, гіпюру, атласу, флісу, трикотажу тощо.

  3. Длявишивки: нитки муліне, п’яльця та верстати, схеми, набори, а також література на тему вишивання, заготовки.

  4. Дляплетіннябісером: різні види бісеру (китайський, чеський та інші), готові набори, а ще – схеми для аксесуарів. 

  5. Дляв’язання: все, що треба, для комфортної та безпечної роботи – гачки, спиці та інші інструменти.

  6. Фурнітура: від блискавок та ґудзиків до голок, резинок, шнурків, товарів з тканини, металу та пластику.

Окрему категорію товарів складають багети, паспарту, а також скло, за допомогою яких можна оздобити власні картини – від традиційних до релігійних ікон. Магазин пропонує якісні варіанти з Польщі та Італії, які виготовлені з сучасних, натуральних матеріалів та підходять для майстрів та майстринь з різним рівнем досвіду та стилем виконання робіт.

Купити товари для рукоділля у Львові з доставкою

У магазині «Золоте Руно» придбати все для рукоділля можна швидко, за допомогою кількох кліків мишкою. Сервіс пропонує зручний сайт, у якому можна знайти якісно сформований каталог товарів з фільтрами, що значно прискорюють пошук необхідної речі.

Сплатити замовлення можна як одразу після підтвердження наявності товарів від менеджера, так і обрати варіант з післяплатою на поштовому відділені. Магазин пропонує можливість отримати власні замовлення у місті Львів за допомогою кур’єра або послуги самовивозу, а також по Україні, адже співпрацює з Укрпоштою, Новою Поштою та Justin.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...