• Головна
  • У Львові затримали жартівника, який «замінував» залізницю
15:47, 17 липня 2013 р.

У Львові затримали жартівника, який «замінував» залізницю

Нагадаємо, що у Львові, 16 липня, через «замінування» центрального залізничного вокзалу евакуйовували пасажирів та співробітників

Як повідомив Сергій Зюбаненко, начальник Львівського міського управління міліції відразу було встановлено, що дзвінок про замінування було здійснено з телефону-автомату на вулиці Городоцькій у Львові. Окрім цього чоловік яким назвався псевдо-мінер  насправді не телефонував. Однак ми встановили особу зловмисника і затримали його за «гарячими слідами».

 Чоловік розповів правоохоронцям, що у цьому році він вже п’ять разів повідомляв про замінування. Наразі проводиться досудове розслідування.

 За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності ) карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що від початку року на «102» надійшло дев’ять анонімних повідомлень про замінування, із них п’ять – про вибухівку на території центрального залізничного вокзалу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...