• Головна
  • у Львові проводять будівництво ІІ тепло виводу, щоб львів'яни мали стабільно гарячу воду(ФОТО)
обіцяють, що буде тепло
17:56, 15 липня 2013 р.

у Львові проводять будівництво ІІ тепло виводу, щоб львів'яни мали стабільно гарячу воду(ФОТО)

обіцяють, що буде тепло

Влітку Львів готується до нового опалювального сезону і продовжує будівництво та введення в роботу II тепло виводу ТЕЦ-1. Завдяки якому мешканці Сихова, Личаківського району, Нового Львова матимуть стабільне, якісне тепло і гарячу воду. Також тепловитрати буде зменшено до мінімальних.

DSC09942

 За словами Володимира Штейбарта, головного інженера «Львівтеплоенерго», роботи були розпочаті ще у лютому 2012 року, проте були затримки з реконструкцією, у зв'язку з першочерговими роботами, які стосувались відновлення гарячого водопостачання після проведення гідравлічних випробувань. Відтак, робітників переводили на інші об’єкти.

DSC09957

 Наразі повністю міняється система подачі теплоносія і на ТЕЦ-1, а на початок серпня планують відремонтувати потужний котел та турбіну.

DSC09935

Зазначимо, встановлені потужності ТЕЦ-1 дозволяють забезпечити подачу тепла і гарячої води на весь Франківський, Сихівський, частково Личаківський і Галицький райони, а також
мінімізувати витрати «труби будуть ізольовані сучасними матеріалами, тому тепловтрати будуть мінімальними. На рівні 7%, а не 40%, як це було досі з тепломережами, збудованими в радянський час», - розповів директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж.

DSC09965

 Нагадаємо, зараз діючими є І і ІІІ тепловиводи, через які теплоносій йде на Сихів, Франківський район теплових мереж, Новий Львів, центральну частину міста, частину Личаківського (вул. Дж.Вашингтона, Пасічна). Завершити проект будівництва і введення в роботу ІІ тепловиводу від ТЕЦ-1 повністю планують до першого вересня.

DSC09960

 

DSC09962

 

DSC09967

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...