• Головна
  • Фурса: Таке враження, що коли путін був маленький, йому у Львові не продали морозиво
13:17, 2 червня 2022 р.

Фурса: Таке враження, що коли путін був маленький, йому у Львові не продали морозиво

Відомий український фінансовий аналітик та блогер Сергій Фурса вважає, що володимир путін має особливе ставлення до міста Лева.

Про це Фурса написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“А я знаю, що Путін робив вчора. Він дивився футбол. Бо одночасно з матчем Україна-Шотландія на Львівщину стартували крилаті ракети. А у цього хворого діда є якись пунктик. Коли його щось бісить, коли він заздрить Україні, коли Україна його вибішує, то він стріляє по Львову.

Україна відправила на дно російський корабель. Ракети летять на Львів.

Україна виграла Євробачення. Відразу ракети летять на Львів.

Україна грає матч у футбол на відбір до чемпіонату світу, звідки росіян викинули з ганьбою, ракети летять на Львів.

Без якогось приводу він воліє по Львову не стріляти. Чи то економить ракети. Чи береже для особливого випадку. Але як тільки його тригерить один з його безлічі комплексів, то воно починає командувати пуляти по Львову.

Важко сказати, що в голові у цієї люди. Таке враження, що коли Путін був маленький, йому у Львові не продали морозиво. Чи відлупцювали на площі Ринок. Чи в нього був хтивий дядько, який показав йому піструна у львівському парку. Хто зна. Але він точно має щось особисто до Львова, так само як він має особисті проблеми з Україною. Як мачо, якому не дає жінка його мрії. І він намагається ії примусити. Але жінка каже ні. І боляче б є по яйцям. А деяки агенти Путіна кажуть «то чого ти пручаєшся, чого нариваєшся на згвалтування, просто дай йому те, що йому потрібно». Хворий старий мачо.

І так. Навіть Радянський союз грав на чемпіонатах світу і Європи з футболу. І іноді непогано грав. Ну бо там було повно українських футболістів. А зараз вони можуть грати тільки в чемпіонаті ліги зла, із збірними командами з південної Осетії, ЛНР, ДНР, Абхазії і Північної Кореї. Навіть поважаючі себе сепаратисти з Каталонії не стануть з ними на один зелений газон. Отака велич Росії. І Путін це знає. Він розуміє. І він розуміє, що всі інші також це розуміють. І його це бісить. І ракети летять по Львову…”, - підсумував Фурса.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #путін #Фурса
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...