• Головна
  • "Коли є сигнал тривоги, треба ховатися в укриття, адже це рятує життя", - мер Львова
15:41, 18 квітня 2022 р.
Надійне джерело

"Коли є сигнал тривоги, треба ховатися в укриття, адже це рятує життя", - мер Львова

Мер Львова закликав жителів не нехтувати укриттями під час повітряних тривог. 

18 квітня міський голова Львова Андрій Садовий після ранкових ракетних ударів по місту вкотре звернувся до мешканців і переселенців із проханням не нехтувати укриттями під час повітряних тривог. Про це зазначили у пресслужбі Львівської міськради

"Сьогодні немає безпечних і небезпечних міст. Тому ще раз наголошую, прошу всіх мешканців - коли ви чуєте сирену, будь ласка, йдіть в укриття. Ми повинні мати максимальну пильність, тому що так виглядає, що ворог починає звіріти і удари по цивільних об’єктах будуть дедалі частіші. Це ми бачимо по тих містах, які є на сході нашої держави.

Всі міста і села України зараз є в однаковій ситуації. Агресор вчиняє акції геноциду. Його ціллю є мирні люди. Кількість жертв серед цивільного населення в нашій державі сягає кількох тисяч. Те, що ми бачили в Бучі, Гостомелі - це страшні речі.

Думаю, що кожен ракетний удар чи інформація про загиблих дає додаткові імпульси і люди більше починають дбати про свою безпеку. В свою чергу, ми повинні ще раз і ще раз наголошувати людям - коли є сигнал тривоги, треба ховатися в укриття, адже це рятує життя", - наголосив Андрій Садовий.

Читайте також: Козицький розповів про наслідки ракетних ударів по Львову 18 квітня

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...