• Головна
  • росіяни хочуть розбомбити своє місто, щоб звинуватити у цьому "українських націоналістів"
13:12, 12 квітня 2022 р.
Надійне джерело

росіяни хочуть розбомбити своє місто, щоб звинуватити у цьому "українських націоналістів"

росія хоче навмисно розбомбити власне місто. 

Як повідомили у Головному управлінні розвідки МО України, росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії. За попередньою інформацією, бомбардувати планують Бєлгород або одне з міст Криму. 

«російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Бєлгород чи одному з міст Криму», про це в коментарі пресслужбі відомства заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов.

Він переконаний, що до таких дій путінський режим спонукає провальне виконання плану з мобілізації. Для цього окупанти планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів. У ЗМІ ймовірно ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ. 

Зараз у Бєлгородській і Курській областях активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Читайте також: У Міноборони прокоментували хімічну атаку в Маріуполі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#росія_провокація #росія_майбутній_теракт #бомбардування_російського_міста #новини_україни #провокація_путінського_режиму
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...