• Головна
  • У Львові виступить всесвітньо відомий віолончеліст
14:03, 11 квітня 2022 р.
Надійне джерело

У Львові виступить всесвітньо відомий віолончеліст

У Львові заплановано виступ всесвітньо відомого французького віолончеліста Готьє Капюсон.

Своїм приїздом музикант хоче висловити солідарність із героїчним українським народом. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації.

Готьє Капюсон є одним з найуславленіших віолончелістів XXI століття. Він виступає у всьому світі з найвідомішими виконавцями та диригентами планети. Лауреат численних премій. Разом з віолончелістом на сцені Концертного залу Людкевича виступить французький піаніст Франк Брале, якого з Готьє Капюсоном вже впродовж багатьох років об’єднують численні творчі проєкти, виступи та записи на найвідоміших музичних лейблах.

З іменитим французьким дуетом у події також почують українських музикантів – Миколу Гав’юка (скрипка) та Устима Жука (альт). У їх виконанні звучатиме музика Шуберта, Шумана, Мендельсона, Елґара, популярні класичні композиції. Також у програмі можна почути «Мелодію» Мирослава Скорика, яка зараз по-особливому єднає серця у всьому світі. Кількість місць обмежена у зв’язку із безпековою ситуацією в країні.

Переглянути подію за участі французького віолончеліста онлайн на YouTube-каналі. Трансляція буде збережена для перегляду. Реєстрація на подію вже закрита.

Читайте також: До Львова прибули французькі жандарми, які розслідуватимуть російські злочини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#французький_віолончеліст #музика #виступ #львів #новини_львова #новини_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...