• Головна
  • Арестович попередив про військові зіткнення з росією до 2035 року
11:29, 11 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Арестович попередив про військові зіткнення з росією до 2035 року

Арестович заявив про майбутні військові зіткнення з росією.

Війна в Україні з росією може тривати щонайменше до 2035 року. Про це радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну 10 квітня, пише ТСН.

"Ця війна – неостання з рф. Як Ізраїль і араби пройшли п'ять великих війн між собою, поки зрозуміли, що ці методи не діють і треба переходити до інших. Так буде і у нас. Не знаю, чи знадобиться п'ять, але кілька військових сутичок до 2035 року нам гарантовані. Це означає по зіткненню кожні два, а можливо п'ять років. І великі зіткнення кожні сім-вісім", – висловився Арестович.

Радник голови Офісу президента вважає, що українцям, які не готові до цього, краще виїхати тимчасово з країни. За його словами, в Україні вціліють тільки найстійкіші. Утім, Арестович наголосив, що система безпеки в Україні має бути повністю змінена та вдосконалена.

"Тим, хто до цього не готовий, хто зараз кричить про те, як жити і ростити дітей, потрібна якась інша країна. Тут новий Ізраїль. Тільки масштаби крутіші та страшніші. Я сім'ю відвозити не планую. Мої всі тут і будуть тут, а хто не готовий – є тепла Іспанія, і багато інших країн. Їдьте туди, якщо ви не готові", – наголосив він.

Читайте також: У Генштабі ЗСУ розповіли про втрати окупантів станом на 47-й день війни

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#арестович #військові_зіткнення #росія #окупанти #війна #вторгнення_рф #новини_україни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...