• Головна
  • Львівські семінаристи УГКЦ придбали авто для ЗСУ, - ФОТО
16:11, 9 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Львівські семінаристи УГКЦ придбали авто для ЗСУ, - ФОТО

Семінаристи у Львові зібрали кошти та придбали автомобіль для ЗСУ. 

Семінаристи Братства «Введення у храм Пресвятої Богородиці» Львівської духовної семінарії Святого Духа УГКЦ зібрали кошти та купили автівку для української армії. Про це повідомили на сайті УГКЦ.

Як розповів духівник Братства «Введення у храм Пресвятої Богородиці» о. Михайло Лесів, автомобіль придбали на залучені пожертви під час заходів. Тепер позашляховик Mitsubishi працюватиме на потреби ЗСУ. На ньому перевозитимуть медикаменти та гуманітарну допомогу. 

«Цього року, попри війну, ми відновили духовні зустрічі, Хресні дороги, які провадять семінаристи на парафіях Західної України та Галичини. Однак, розуміємо, що у Великодній час семінаристи не матимуть змоги відвідати парафії у Донецькому, Харківському екзархатах. Тому виникла ідея частину з коштів, які були передбачені на це скерувати на закупівлю автомобіля для потреб українських воїнів», - розповві отець Михайло Лесів. 

Читайте також: Укрпошта відновлює відправки залізницею: які маршрути

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#семінаристи_угкц #придбали_авто #авто_на_потреби_зсу #семінаристи_купили_авто #перевезення_гуманітарної_допомоги #новини_львівщини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...