• Головна
  • Насіння пшениці для родючих українських полів
Новини компаній
15:30, 7 квітня 2022 р.

Насіння пшениці для родючих українських полів

Новини компаній

Пшениця – перша за важливістю культура в Україні, її вирощують у багатьох областях: від північних регіонів до південних. Багатий ґрунт насичує злак мінералами, забезпечує схід здорових та великих колосків. Вміст вуглеводів робить зерна поживними, що високо цінується у харчовій промисловості.

Компанія Vitagro Partner пропонує, окрім пшениці, купити сою на посів. Наші фахівці ретельно відбирають продукцію, при зборі вилучають уражені зерна, проводять сортування та калібровку, завдяки чому знижується ризик псування насіння.

Яра пшениця у промисловості

Пшеничні зерна мають попит завдяки високому вмісту білків, клітковини, жирів, вуглеводів. У них присутні вітаміни та макроелементи необхідні для розвитку та роботи людського організму.

Яра посівна пшениця - вибір фермерів, які ведуть бізнес із різними сферами виробництва:

  1. Тваринництво – злак входить до складу комбінованих кормів для тварин та птиці, забезпечує швидке зростання, підтримує роботу травної системи. Без нього не вдасться скласти повноцінний раціон тварин та отримати якісне м'ясо.

  2. Харчова галузь – пшеницю та затятий ячмінь використовують у виробництві круп, хлібобулочних виробів, борошна. На основі борошна виготовляють кондитерську та макаронну продукцію.

  3. Промисловість – листи паперу, харчовий крохмаль, спирт роблять із зерен, а солому використовують для створення екологічного одягу та аксесуарів.

Vitagro Partner пропонує фермерам купити насіння ярої пшениці Semelita в Україні, країні з найвигіднішими цінами на продукцію, адже імпортний товар коштує в рази дорожче. Сільгоспкультура є універсальною, урожай можна продати багатьом виробничим компаніям, співпрацюючи не з одним, а відразу з кількома клієнтами.

Посівна пшениця: особливості культури

Ярий сорт призначений для засіву полів ранньою весною. Термін дозрівання рослини в 2,5-3 рази менше, ніж у озимих різновидів – вже влітку можна збирати врожай, очищати продукцію та розміщувати у зерносховищах.

Яра пшениця популярна серед українських фермерів із низки причин:

  • здатність переносити короткі заморозки;

  • стійкість до спекотної погоди та суховіїв;

  • низька схильність до осипання;

  • самозапилення пшениці;

  • стійкість до хвороб та комах-шкідників;

  • висока врожайність.

Насіння ярого ячменю, як і пшеничні, засівають весною – це чудова можливість отримати врожай до моменту посіву озимих культур, використовувати максимум можливостей посівних полів.

Звичайні сільгоспкультури гинуть при раптових заморозках, знижуючи обсяг урожаю та дохід фермера. Пшениця посівнаSemalita краще адаптується до короткочасних перепадів температур, тому холодна весна та посушливе літо завдають менше шкоди. Під поривами сильного вітру збіжжя залишаються в колосі, лише малий відсоток прокидається на землю.

Сучасні ярі культури мають імунітет до деяких видів комах і захворювань, що спрощує догляд за ними і передпосівну обробку полів.

Високоврожайна пшениця на посів від Vitagro Partner

Виробник пропонує імпортне та вітчизняне насіння Semelita, яке продемонструвало відмінні врожаї на українських ґрунтах. Кожен сорт пшениці має власні показники морозостійкості, врожайності, стійкості до посухи, і підбирається індивідуально під регіон країни.

Ярий ячмінь, пшениця, ріпак, горох, гірчиця чи соя – Vitagro Partner відповідально підходить збору та обробці врожаю для подальшого продажу:

  • агрохолдингам;

  • фермерським господарствам;

  • аграрним підприємствам;

  • індивідуальним господарствам;

  • сільськогосподарських кооперативів.

Найвигідніше купити пшеницю Semelita оптом – великі партії насіння мають нижчу ціну за одиницю товару.

Фахівці Vitagro Partner стежать за посівом, дозріванням, колосінням. Ретельно відбирають дозрілі зерна, очищають від домішок, проводять сортування та калібрування, потім відправляють у оброблені сховища. При зберіганні та транспортуванні дотримуються вимог до рівня вологи та вентиляції, тому купити ярий ячмінь, пшеницю та інші посівні рослини можна високої якості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...