• Головна
  • Коротка аудіо медитація, котра допоможе дітям подолати тривожність
Новини компаній
11:00, 5 квітня 2022 р.

Коротка аудіо медитація, котра допоможе дітям подолати тривожність

Новини компаній

“Велика любов у твоєму маленькому серці” — це абсолютно нова 5-хвилинна медитація спеціально розроблена з метою допомогти дітям, які постраждали від війни в Україні. Вона була створена продюсерами “Історії паперових дівчат”, нового хіта американських освітніх мультсеріалів (The Paper Girls Show, www.PaperGirls.com  @PaperGirlsTV).

Ця коротка медитація покликана допомогти знизити рівень тривоги у дитини шляхом використання розслаблюючих дихальних технік, візуалізації та позитивного мислення. Медитація доступна українською та англійською мовами за посиланням www.PaperGirls.com/Meditations or on YouTube (https://bit.ly/3uketec)

Медитацію підготували співробітники Global Tinker (www.globaltinker.com) та Тара Сегрі (Tara Segree), досвідчена освітянка та експертка з усвідомленості в Америці. Протягом 17 років своєї роботи в сфері освіти, Тара спостерігала, як тривожність може негативно впливати на дітей будь-якого віку в усьому світі. Тара вважає, що якщо ми зможемо навчити дітей заспокоювати себе, то ми зможемо надати їм засоби для  позитивного ставлення до життєвих викликів та досягнення успіхів у майбутньому. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...