• Головна
  • Є понад дві тисячі вакансій із зарплатою від 20 до 40 тисяч гривень, - Львівський центр зайнятості
12:17, 1 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Є понад дві тисячі вакансій із зарплатою від 20 до 40 тисяч гривень, - Львівський центр зайнятості

Львівський обласний центр зайнятості повідомив про понад дві тисячі вакансій із високою зарплатою. 

Станом на 1 квітня у Львівському обласному центрі зайнятості є понад дві тисячі вакансій із заробітною платою від 20 до 40 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА

Зокрема, 20 тисяч гривень роботодавці готові платити водіям автотранспортних засобів, машиністам екскаватора, трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, начальнику відділу кадрів, лікарям, зокрема, терапевту, психіатру, наркологу, ортопеду-травматологу,  невропатологу, сімейному лікарю, а також з ультразвукової діагностики або приймальної палати.

На зарплату від 20 до 25 тисяч гривень можуть розраховувати електрозварники ручного зварювання, машиніст екскаватора, інженер служби зв’язку, інженери-програмісти, зварники, агрономи, монтажники будівельні, водії автотранспортних засобів, а також машиністи механічного котка. Натомість 30 тисяч гривень пропонують машиністам автогрейдера та трактористу-машиністу сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва.

На роботу із заробітною платою 40 тисяч гривень запрошують агронома-дослідника з вільним володінням англійською мовою.

До ТОП-5 працівників, на яких в області найбільший "кадровий голод", входять швачки, слюсарі різного профілю, касири торговельного залу та продавці, поліцейські, а також водії автотранспортних засобів.

У центрі зайнятості повідомляють,  що відновлена реєстрація безробітних в дистанційному режимі через застосунок "Дія" (https://diia.gov.ua/services/dopomoga-po-bezrobittyu). Більше інформації про обслуговування клієнтів під час війни - за посиланням: https://bit.ly/3DpgV7m

З метою пошуку роботи рекомендують звертатися до найближчого працюючого центру зайнятості. Контакти за посиланням https://bit.ly/3BMC4Yx

Для набуття статусу безробітного необхідні такі документи:

  • паспорт;           
  • ідентифікаційний код;
  • документ про освіту;
  • трудова книжка;
  • військовий квиток.

Детальнішу інформацію можна отримати, зателефонувавши на "Гарячу лінію" Львівського ОЦЗ - 032 245 05 45.  Працює у понеділок - четвер з 09:00 до 18:00, у п'ятницю - з 09:00 до 16:45. Інший номер - 0966825183 працює щоденно з 09:00. до 19:00.

У разі виїзду з місця проживання або перебування безробітного за межами країни, можна відмовитися від послуг служби зайнятості. Для цього слід виповнити заяву ( бланк за посиланням http://surl.li/bnzcz або http://surl.li/bnzcz) та надіслати на пошту [email protected] . Унаслідок таких дій буде припинена реєстрація особи як безробітного. Після повернення можна повторно звернутися до служби зайнятості та отримувати послуги в сфері працевлаштування відповідно до норм чинного законодавства.

Читайте також: У чому різниця між статусом особи, якій надано тимчасовий захист, та статусом біженця: роз'яснення

Фото на головній умовне: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #робота #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...