• Головна
  • У Львові стартує фестиваль «Велика тарілка» (ФОТО)
10:32, 24 червня 2013 р.

У Львові стартує фестиваль «Велика тарілка» (ФОТО)

Вже зовсім скоро, 28 червня, у місті Лева стартує гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Протягом трьох днів на гостей фестивалю чекають ярмарки місцевої кухні, вишукана гала-вечеря просто неба та гастрономічні конкурси – і все це на львівський смак та манеру. Про це повідомили організатори Фестивалю.

festyval lviv na tarilci (1)

 

Цьогоріч в рамках фестивалю «Львів на тарілці» майже одночасно відбудеться два великі ярмарки. Це «Ярмарок Львівської кухні» 28-30 червня, на пл. Ринок, а також ярмарок «Смакуємо з Карпат» 28-29 червня у дворику Ратуші.

За словами директора Фестивалю «Львів на тарілці» Андрія Сидора, під час Ярмарку Львівської кухні відбудуться презентація, дегустація та інтерактивне приготування страв і традиційних напоїв місцевої кухні.

festyval lviv na tarilci

 

«На головній сцені Ярмарку, а це північна сторона площі Ринок, пройдуть численні майстер-класи з приготування страв Львівської кухні за участі відомих львів’ян та гостей міста. Вперше на Фестивалі та й вперше у Львові львів’яни та гості міста зможуть скуштувати та придбати якісні продукти від майже 30-ти фермерів та інших виробників сільськогосподарської продукції з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей в рамках ярмарку «Смакуємо з Карпат», - додав Андрій Сидор.

Під час фестивалю Клуб галицької кухні проводе конкурс з приготування традиційного львівського десерту – андрутів. Львівських кулінарів і кулінарок запрошують 29 червня о 15:00 прийти у внутрішній дворик Ратуші, принести готовий вафельний торт та листок із записаним рецептом. Журі конкурсу оцінюватиме смак андрутів, їх оформлення та оригінальність запропонованої в рецепті начинки. Переможець отримає грошовий приз – 1000 гривень, ще двоє учасників – призи по 500 грн. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...