• Головна
  • Понад 1,1 млн грн потрібно на ремонт доріг Львівщини
15:16, 20 червня 2013 р.

Понад 1,1 млн грн потрібно на ремонт доріг Львівщини

Щоб привести дроги Львівської області до належного стану необхідно понад 1,1 млн грн. Однак в державному бюджеті передбачили лише 334 млн. грн. Про це йдеться у зверненні депутатів Львівської обласної ради до Кабінету Міністрів України.

Обласні обранці вимагають у кабміну для проведення невідкладних робіт із капітального ремонту автомобільних доріг загального користування, штучних споруд, а також першочергових робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання, Львівській області додатково виділити близько 800 млн. грн.

«Щорічне збільшення руху автотранспортних засобів шляхами Львівської області, складні погодні умови, відсутність системних ремонтних робіт, недофінансування дорожньої галузі спричинило руйнування мережі доріг Львівської області: утворилися вибоїни та нерівності на поверхні шляхів. Як наслідок - дорожньо-транспортні пригоди із летальними наслідками, затори, неможливість забезпечити в умовах бездоріжжя транспортним сполученням жителів між населеними пунктами, виходом із ладу автотранспорту, надходження скарг та заяв в органи влади, перекриття доріг», - йдеться у тексті звернення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...