• Головна
  • У Львові вперше покажуть одну з найвідоміших в світі вистав для жінок (ФОТО)
16:46, 19 червня 2013 р.

У Львові вперше покажуть одну з найвідоміших в світі вистав для жінок (ФОТО)

Санкт-Петербурзький театр зіграє для для львів’ян постановку п’єси Ів Інслер під інтригуючою назвою «Монологи вагіни».  Критики називають цю виставу однією з найяскравіших та найепатажніших подій XX сторіччя. Постановку вже переглянули понад 5 млн. людей.

«П'єса Ів Інслер - продукт переробки більш двохсот розмов авторки з реальними жінками. Теми цих розмов на перший погляд видаються провокативними, однак вистава абсолютно пристойна і наповнена глибоким змістом. Декорації мінімальні - неглибоке символічне заглиблення посеред сцени, червоні, також символічно, костюми акторок. Тон вистави невульгарний і світський. Мінімум очікуваного фемінізму. Сором'язливість поступається місцем правді, яка смішить, засмучує, шокує, зачіпає, і, в кінцевому підсумку, відмінно розважає», - розповідають організатори.

Режисер постановки Джуліано ді Капуа - швейцарський італієць з петербурзькою пропискою. У співдружності з модельєром Лілією Киселенко він створив російськомовне прочитання великого театрального тексту, якому аплодували світові столиці від Лондона до Нью-Йорка.

П'єса дуже популярна, вона була перекладена 30 мовами і йде у театрах 53 країн. У західних постановках ролі виконували Вайнона Райдер, Інгеборге Дапкунайте, Сельма Хейек, Вупі Голдберг, Гленн Клоз і Сьюзен Сарандон.

Вистави відбудуться 21 та 22 червня в приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва. Початок о 19:00.

monology_lviv_1

 

monology_lviv_2

 

monology_lviv_3

 

monology_lviv_4

 

monology_lviv_5

 

Monology_lviv_afisha

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...