• Головна
  • Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р
Новини компаній
09:17, 26 січня 2022 р.

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р

Новини компаній

Інтерес до електромобілів із США неухильно зростає. На дорогах такі машини зустрічаються все частіше, при цьому близько 90% електрокарів припадає на моделі, що були у використанні.

З WestMotors купить электромобиль из США дуже просто. Наша компанія допоможе вибрати та привезти транспорт прямо з аукціону за вигідною ціною з мінімальними клопотами з боку покупця! Щоб замовити авто з Америки, звертайтесь до менеджерів WestMotors.

Вибір авто – завдання складне, але цікаве. Розглянемо топ-6 електромобілів, які варто розглянути для покупки у 2022 році. Ця інформація допоможе зробити правильне рішення з урахуванням індивідуальних потреб.

Tesla Model S – один із найшвидших електрокарів

Tesla Model S - електрокар із шикарною зовнішністю. Авто має відмінну аеродинаміку за рахунок продуманої форми: витончені лінії, потужний бампер, спойлер на багажнику. У своєму роді модель вважається однією з найшвидших, швидкість розгону до сотні становить лише 1,9 секунди.

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р, фото-1

Завдяки чудовій аеродинаміці знижений коефіцієнт опору, що забезпечує економну витрату заряду. Один заряд батареї дозволяє подолати шлях 370-630 км (залежно від версії).

Електромобіль має найвищий рівень безпеки. Додаткове посилення підвищує безпеку при лобовому зіткненні, а усунутий центр тяжкості знижує відсоток ймовірності перевернутися. Більш сучасні версії електрокара мають горизонтальний дисплей та штурвал замість традиційного керма.

Tesla Model X - чотирипривідний позашляховик з відмінною аеродинамікою

Цей електромобіль став першим кросовером з повністю електричним потягом від «Тесла». Відмінна риса - дверцята, які відкриваються вгору, що дозволяють паркуватися в досить вузьких місцях. Дуже цікаво виглядає лобове скло, що йде на дах.

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р, фото-2

Tesla Model X має відмінну аеродинаміку та, відповідно, високі показники прискорення, дальності ходу. Залежно від версії, розгін до сотні становить 3,1-6,2 секунд, а запас ходу одного заряду - 417-542 км.

Салон авто розрахований на сімох людей, але через похилий дах на третьому ряду комфортно буде лише дітям та пасажирам невеликого зросту.

Поспішайте купити електрокар на найвигідніших умовах! WestMotors надає повний комплекс послуг – торги та покупка на аукціоні, доставка, розмитнення, постачання на облік та навіть ремонт у разі потреби. Купівля під ключ з нашою компанією – це повна професійна підтримка на всіх етапах та дотримання інтересів клієнта!

Nissan Leaf – найпопулярніша модель у світі у 2015 році

Nissan Leaf – перший сучасний електрокар масового випуску. Шикарний та стильний хетчбек класу С виконаний у трохи агресивному дизайні. Короткий капот у комплексі з подовженим кузовом надають машині спортивних рис. Салон зроблений просто, але зі смаком. Встановлено спортивне мультимедійне кермо та сенсорний дисплей. Основні матеріали салону - тканина та пластик.

Chevrolet Bolt - спільне дітище з компанією LG

Хетчбек може похвалитися великим салоном та містким дворівневим багажником – майже 500 літрів. Зовні автомобіль досить привабливий, компактний кузов і панорамні вікна виглядають гармонійно.

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р, фото-3

На одному заряді запас ходу електрокара – 380 км. У салоні встановлено два дисплеї – на приладовій панелі для водія та центральний сенсорний для керування різними функціями.

BMW i3 – збірка інноваційних технологічних рішень

У i3 впроваджено багато сучасних технологічних рішень. Серед них надлегке вуглецеве волокно з алюмінієм для компенсації ваги блоку акумулятора, встановленого під капотом.

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р, фото-4

Стандартна модель представлена ​​у трьох варіаціях. Запас ходу перших варіацій становить 120 км. У 2017 році було випущено авто з сильнішими акумуляторами та запасом ходу до 200 км, а у 2019 році на ринок вийшли моделі із запасом ходу в 250 км.

Fiat 500 – стильний електрокар для пожвавленого вуличного руху

Які електромобілі зі США варто розглянути для покупки у 2022 р, фото-5

G5Fiat 500 - стильна, комфортна, зручна та компактна машина. Дизайн електромобіля практично ідентичний із бензиновим аналогом. Невелике та маневрене авто підійде для пересування по жвавих вулицях міста. Модель забезпечує високий рівень безпеки водію та пасажирам.

Електромобіль із США для будь-яких цілей та потреб

Компанія WestMotors допоможе купити електромобіль із США з будь-яким видом силової установки (HEV, PHEV, REEV, BEV), у різному кузові (седан, хетчбек, позашляховик, універсал, пікап, кросовер, купе та інші), всіх популярних брендів та моделей, різного року випуску – від ранніх до найновіших.

Спеціалісти WestMotors подбають про те, щоб ви знайшли оптимальне для себе рішення з урахуванням потреб, переваги та запланованого бюджету. Завдяки великому досвіду та знанню всіх тонкощів, можна з упевненістю стверджувати, що покупка електрокара під ключ обійдеться дешевше, ніж самостійне придбання транспортного засобу. Просто зв'яжіться з менеджерами нашої компанії і ми виконаємо ваше бажання з мінімальними витратами часу та сил!

https://westmotors.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,76
EUR
42,63
42,77
PLN
9,83
9,87
Оголошення
live comments feed...