• Головна
  • Львівський центр зайнятості опублікував актуальні вакансії: перелік та які зарплати
16:25, 26 січня 2022 р.
Надійне джерело

Львівський центр зайнятості опублікував актуальні вакансії: перелік та які зарплати

Пропонуємо дізнатися, які вакансії зараз пропонують у Львівському центрі зайнятості.

24 січня Львівський міський центр зайнятості опублікував нову добірку актуальних вакансій для працевлаштування, зокрема, у місті Лева. Кореспондентка 032.ua пропонує переглянути, які наразі є пропозиції на ринку праці для жителів.  

  • У Львів потрібен машиніст екскаватора із відповідним посвідченням. Потрібно буде керувати одноковшовим екскаватором під час виконання розкривних, зачищувальних робіт, виконання землеробних робіт для прокладання кабелів. Оплата - 16 000 гривень. 
  • Шукають електромеханіка дільниці. Обов'язки: організація і виконання робіт з обслуговування, ремонту та утримання пристроїв контактної мережі і ліній електропередач з метою забезпечення безвідмовної та безаварійної їхньої роботи. Заробітна плата - 12 344 грн. 
  • Актуальна також вакансія - кухар у кафе. Обов'язки: складання меню, розподіл продуктів харчування, знання технології приготування страв, вміння читати меню. Зарплата - 6 500 гривень. 
  • Шукають асистента вчителя. Варто буде займатися організацією інклюзивного навчання, вміти працювати з дітьми з особливими освітніми потребами. Супровід дитини в інклюзивному класі. Має бути обов'язкова освіта психолога чи соціального педагога. Заробітна плата - 6 500 гривень. 
  • Потрібен продавець у магазин. Обов'язки: викладка товару на полицях та прилавках магазину, зважування вагового товару, контроль за наявністю цінників та термінів зберігання продуктів, консультування покупців, дотримання правил торгівлі, внутрішніх стандартів розміщення, зберігання та реалізації продтоварів та товарів широкого вжитку. Зарплата - 6 520 гривень. 
  • Відкрита вакансія водія транспортних засобів. Обов'язки: перевезення пасажирів автобуса. Має бути медична довідка щодо придатності до керування транспортним засобом. Оплата - 6 500 гривень. 
  • Відкрита вакансія вантажника. Обов'язки: проводити вантажні роботи понад 15 кг., важливо мати фізичне здоров'я та витривалість. Зарплата - 7 500 гривень. 
  • Потрібен також кухар у мережу магазинів. Шукають майстра, що буде займатися приготуванням піци, заповненням вітрини, дотримуватися санітарно-гігієнічних норм праці. Оплата - 8 000 гривень. 
  • Шукають вихователя, що буде здійснювати контроль за життям і здоров'ям дітей під час перебування у дитячому садку, проведення різних видів занять, підготовка до свят, також контролювати стан здоров'я вихованців. Зарплата - 9 330 гривень. 

Зазначимо, детальніше переглянути інформацію про вакансії можна за посиланням

Читайте також: Рада підвищила ліміт на безподаткові посилки з-за кордону до 150 євро

Фото на головній умовне: з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #робота #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...