• Головна
  • Львівські абітурієнти запізнюються на ЗНО та беруть чужі паспорти
21:01, 8 червня 2013 р.

Львівські абітурієнти запізнюються на ЗНО та беруть чужі паспорти

5 та 6 червня абітурієнти складали найчисельніше цьогорічне тестування – з української мови та літератури. За даними Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти у тестуванні в Львівській області взяло участь близько 17,5 тис. осіб. Про це повідомляє ОПОРА.

Спостерігачі мережі ОПОРА були присутні на 12 пунктах тестування у перший день та у 7 – у другий день проведення ЗНО з української мови та літератури.

Попри набагато більшу кількість учасників, тестування було організовано на високому рівні. В обидва дні в кожному з пунктів тестування, де були присутні спостерігачі ОПОРИ, абітурієнтів за допомогою металошукачів перевіряли на наявність допоміжних технічних засобів (засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації).

В результаті такої перевірки дотримання абітурієнтами вимог щодо процедури проходження ЗНО деяких абітурієнтів було позбавлено права завершити роботу над тестом через виявлення у них заборонених засобів. Такі випадки були зафіксовані у перший день тестування у спеціалізованій СЗШ №2 (троє осіб), ЗСШ №81 (двоє осіб) м. Львова, у НВК «ДНЗ – ЗНЗ» м. Самбора (двоє осіб), Дрогобицькій ЗОШ №1 та вищому професійному училищі №34 м. Стрия – по одному випадку. Натомість, 6 червня, випадків вилучення абітурієнтів за порушення процедури спостерігачами не виявлено.

Деякі учасники ЗНО не змогли скласти тестування через відсутність у них необхідних документів. Наприклад, на пункт тестування, що знаходився у СЗШ №18 абітурієнт прийшов із паспортом одного з батьків замість власного. Також був зафіксований випадок, коли дитина сплутала дні здачі тестування і прийшла у пункт тестування на день пізніше – 6 червня.

Ті абітурієнти, які порушили процедури проведення ЗНО, або ж через свою неуважність не пройшли тестування у визначений день, скласти тест зможуть лише у наступному році. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,87
EUR
42,82
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...