• Головна
  • Львівським школярам запропонували вивчати англійську із волонтерами
13:42, 7 червня 2013 р.

Львівським школярам запропонували вивчати англійську із волонтерами

Міжнародна молодіжна організація «AIESEC у Львові» організовує освітньо-соціальний проект для дітей шкільного віку «Крок за кроком». Протягом літа учні матимуть змогу відвідувати заняття, які проводитимуть волонтери-іноземці. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Волонтери приїдуть до Львова з таких країн як Мексика, Китай, Туніс, Туреччина, Бразилія та ін. Волонтери – це молодь, яка зможе зацікавити учнів і розказати їм багато цікавого, зруйнувати стереотипи і відкрити новий дивовижний світ.

Під час занять учні зможуть покращити навички спілкування англійською мовою, розширити свій кругозір вивчаючи різноманітні культури світу. Волонтери проводитимуть тренінги на тему лідерства, проблем вибору майбутньої професії, соціальних та екологічних проблем України та світу. Вони представлятимуть культуру і традиції своєї країни. Також у рамках проекту буде організоване цікаве дозвілля для дітей у вигляді ігор, пікніків, екскурсій.

Заняття будуть відбуватись протягом всього літа на базі УДЮМК Львова кожного дня з 10 до 15 години. Вартість одного дня 15 грн.

Також є можливість стати приймаючою сім’єю для одного з волонтерів. У цьому випадку заняття будуть безкоштовні.

Для реєстрації заходьте на сайт http://lviv.aiesec.ua/ або звертайтесь до керівника проекту Анни за телефоном(093) 70 18 928. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...