• Головна
  • Гірськолижні курорти на Львівщині: скільки коштує провести свято у горах в 2021-2022
13:04, 18 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Гірськолижні курорти на Львівщині: скільки коштує провести свято у горах в 2021-2022

Скільки коштуватиме покататися на лижах на Львівщині. 

До Нового року залишилося мало часу, тому саме настав момент шукати варіанти його проведення. Найчастіше мешканці Львівщини проводять це свято в горах, серед неймовірної природи Карпат. Спеціально для наших читачів ми вирішили з’ясувати скільки коштуватиме у 2021 та 2022 роках зустріти Новий рік на популярних курортах.

Які гірськолижні курорти є на Львівщині?

Львівська область багато на гірськолижні курорти. Тут можна знайти варіанти відпочинку на будь-який смак та гаманець.

Гірськолижний комплекс “Буковиця”

Гірськолижний курорт "Буковиця", Фото - з відкритого доступу

Гірськолижний курорт "Буковиця", Фото - з відкритого доступу

Розташування: м.Борислав, вул. Тустановицька 185.

Цей гірськолижний курорт є досить новим, однак вже популярним серед любителів зимових видів спорту. Цікаво відпочити там можуть не лише професіонали, а й аматори. Для відвідувачів пропонують катання на лижах, бордах, тюбах та підйомниках. Для малечі у “Буковиці” є окремі траси, а для новачків - лижна школа з професійними інструкторами. Лижна траса у цьому гірськолижному курорті одна, вона поділена на три зони. Загальна довжина траси - 850 метрів.

Гірськолижний курорт "Буковиця", Фото - з відкритого доступу

Гірськолижний курорт "Буковиця", Фото - з відкритого доступу

Ціни у “Буковиці”

У гірськолижному курорті “Буковиця” є декілька підйомників. Разове катання на крісельному коштуватиме - 100 грн, а на бугельному - 60 грн. На сайті вказана вартість у так званий “високий сезон” з 1 до 20 січня 2022 року. У цей період разове катання на крісельному підйомнику коштуватиме 130 грн, на бугельному - 70 грн. Денний абонемент на підйомник коштуватиме від 630 до 700 грн. Є можливість купити 5-денний абонемент його ціна стартує від 2250 грн.

День катання на тюбінгу у “Буковиці” коштуватиме 500 грн. Денна оренда лижного та сноубордного комплекту коштуватиме 200 грн, у святкові дні - 250 грн.

Проживання поблизу “Буковиці”

Орендувати житло на період відпочинку можна у Трускавці, Східниці та Бориславі. Ми переглянули ціни у цих населених пунктах на новорічний період. До прикладу, у Трускавці нам вдалося знайти варіанти житла на новорічну ніч за 1200 грн (2 дні проживання, 2 туристи). У Східниці можна орендувати кімнату за 1000 грн. У Бориславі ціни також схожі. На новорічну ніч ціни у цьому районі варіюють від 1000 до 5000 грн за 2 осіб.

Гірськолижний витяг “Майдан”

Гірськолижний витяг "Майдан" на Львівщині, Фото - з відкритого доступу

Гірськолижний витяг "Майдан" на Львівщині, Фото - з відкритого доступу

Розташування: село Майдан, Жовківський район.

Найближче до Львова розташований гірськолижний витяг “Майдан”. Тут гірськолижна траса значно менша, ніж у “Буковиці”, її протяжність складає - 350 метрів. Щодня на території комплексу працює 1 крісельний підйомник. Також відвідувачі зможуть покататися на тюбах, лижах та сноубордах.

На території витягу працюють інструктори. Також є можливість орендувати спорядження для лижників та сноубордистів. Є в “Майдані” мотузковий парк, баня на дровах та альтанки з мангалом.

На сайті витягу наголошують, що вхід на території “Майдану” дозволений лише для туристів, що мають ковід-сертифікати, ПЛР-тести чи експрес-тести.

Ціни у “Майдані” на новорічний період

У “високий сезон” до 22 січня разовий підйом на крісельному витягу коштуватиме 100 грн, з години катання - 550 грн, а денний абонемент коштуватиме - 750 грн. Денна оренда лижного спорядження коштуватиме 250 грн, таку суму доведеться заплатити і для сноубордистів. Додатково можна орендувати шолом за 50 грн. У 2021 році 1 година катання на тюбі обійдеться у 200 грн.

Ціни у гірськолижному витязі "Майдан", Фото - з відкритого доступу

Ціни у гірськолижному витязі "Майдан", Фото - з відкритого доступу

Проживання у “Майдані”

На території гірськолижного витягу “Майдан” працюють декілька готелів, де доба проживання коштуватиме від 950 грн. Можна знайти і дешевші варіанти в радіусі 5 км від витягу. Наразі на сайті ще не вказали ціни на новорічний сезон, тому цю інформацію потрібно безпосередньо уточнювати на рецепції.

Лижний комплекс “Казкова Поляна”

Розташування: село Поляна, вул. Стрілецька, 55.

Усього за 20 км від Львова розташований ще один популярний лижний комплекс “Казкова Поляна”. Лижна траса там протяжністю 900 метрів. У комплексі чудово провести час зможуть усі любителі зимових видів спорту: лижники та сноубордисти.

Відпочити у “Казковій Поляні” можна і з дітьми. До прикладу, для туристів пропонують катання на трасі для сноутюбінгу. Їх там є аж 2 для дорослих та дітей. Є там і один бугельний підйомник.

Ціни у лижному комплексі “Казакова Поляна”

Наразі команда лижного комплексу активно готується до відкриття сезону. На сайті “Казкової поляна” вже з’явився оновлений прайс та ціни у 2021 - 2022 роках. У грудні, січні та лютому ціни у лижному комплексі будуть дещо вищими, ніж зазвичай. До прикладу, 1 підйом на бугелі коштуватиме 50 грн (у низький сезон - 40 грн), 5 підйомів - 250 грн (150 грн), 15 підйомів - коштуватимуть 600 грн (300 грн), а 25 підйомів - 750 грн (400 грн). З’явилися ціни і на тюбінгові траси. 1 спуск на малому та великому тюбі коштуватиме 50 грн. У низький сезон за таку розвагу доведеться заплатити - 30 грн.

Ціни у лижному комплексі "Казкова поляна", Фото - з відкритого доступу

Ціни у лижному комплексі "Казкова поляна", Фото - з відкритого доступу

Гірськолижні витяги у Славському на Львівщині

Найпопулярнішим гірськолижним курортом на Львівщині - є місто Славське. Тут і неймовірна природа, хороша інфраструктура та аж 6 гірськолижних витягів і трас. Добре провести час у Славському може будь-який лижник чи сноубордист.

Навіть якщо ви не вмієте кататися на лижах, то зможете добре провести час тут. У Славському є безліч СПА-центрів, бані, сауни, чани, звичайні підйомники, тюбінгові траси, оглядові майданчики та креативні готелі.

Серед основних гірськолижних трас та витягів є: гірськолижний комплекс “Динамо-Тростян”, комплекс на горі Погар, витяги на горі Кремінь, витяг “Крокус”, витяги “Варшава”, “Політехнік” та “Грабовець”.

Гірськолижний курорт “Захар Беркут”

Найпопулярнішим гірськолижним курортом поблизу Славського є “Захар Беркут”. На його території є найбільший крісельний підйомник, 3 бугельних підйомники та 1 мультиліфт для початківців. Загалом на території курорту є 9 тисяч метрів гірськолижних трас.

На вершині гори Високий Верх є кафе, де можна смачно поїсти та відпочити. Також там функціонує лижна школа та прокат спорядження для лижників та сноубордистів.

Ціни у гірськолижному комплексі “Захар Беркут”

На сайті гірськолижного комплексу вже з’явилися ціни на зимовий сезон 2021 - 2022. У святковий період день катання коштуватиме 900 грн (800 грн - у звичайний період). 3 години катання лижнику чи сноубордисту коштуватимуть там 650 грн (у звичайний сезон 550 грн).

З’явилися ціни у на оглядові підйоми без спорядження. Разовий підйом у звичайні дні коштує 250 грн, для дітей 150 грн. У святкові дні ціна квитка зростає до 300 грн для дорослих. Діти зростом до 120 см можуть покататися безкоштовно.

Повний комплект лижного спорядження на день коштуватиме 200 грн, спорядження для сноубордиста обійдеться у 150 грн.

Гірськолижний комплекс “Динамо - Тростян”

Гірськолижний комплекс “Динамо - Тростян” у Славському, Фото - з відкритого доступу

Гірськолижний комплекс “Динамо - Тростян” у Славському, Фото - з відкритого доступу

Головною туристичною локацією Славського є гора Тростян. Вона досить популярна у будь-яку пору року. У Гірськолижному комплексі “Динамо - Тростян” є декілька підйомників: бугельний, крісельний та мультиліфт. Кататися там можуть професіонали та аматори. Схили розділені на західний, північний, центральний та східний. Траси є будь-якого рівня складності.

На центральному схилі - спортивна траса, допускають туди не усіх. Натомість внизу західного схилу розташована так звана "Велика долина чайників" - чудове місце для навчання початківців.

Наразі про оновлені ціни інформації немає. Будемо доповнювати згодом.

Гірськолижний комплекс на горі Погар на Львівщині

Гірськолижний комплекс на горі Погар на Львівщині, Фото - з відкритого доступу

Гірськолижний комплекс на горі Погар на Львівщині, Фото - з відкритого доступу

Ще одним популярним місцем лижників та сноубордистів у Славському є комплекс на горі Погар. Він розташований всього за 1 кілометр від залізничної станції. Там є траси для екстремалів та новачків. Найдовша траса довжиною 1460 метрів, найширша траса має 80 метрів. Також у комплексі є сноутюбінг, 2 підйомники (крісельний та бугельний) та мультиліфт.

Наразі про оновлені ціни інформації немає. Будемо доповнювати згодом.

Витяги на горі Кремінь

Витяги на горі Кремінь, Фото - з відкритого доступу

Витяги на горі Кремінь, Фото - з відкритого доступу

Якщо ви лише почали активно займатися зимовими видами спорту, то витяги на горі Кремінь для вас будуть чудовим варіантом. Комплекс на горі Кремінь також розташований недалеко від залізничного вокзалу у Славському. На горі є декілька лижних трас. Їх ширина - 100 метрів, а довжина найбільшої - 1 кілометр.

Також на території гірськолижного комплексу функціонують 2 бугельних підйомники: “Політех” (800 метрів) та “ФМІ” (1000 метрів).

Наразі про оновлені ціни інформації немає. Будемо доповнювати згодом.

Читайте також: ТОП ресторанів Львова за версією премії “Сіль”: куди піти та що скуштувати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гірськолижнікурорти #депокататисяналижахнальвівщині #гірськолижнікурортинальвівщині #витягинальвівщині #новинильвів #подорожуй032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Ми розпочинаємо новий спецпроект на нашому сайті під назвою “Подорожуй із 032.ua”. Кілька разів на місяць ми писатимемо про те, де можна відпочити в Україні, які місця львів'янам обов'язково варто відвідати, як туди доїхати і де зупинитись.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...