• Головна
  • Для львівських двірників обладнали 35 кімнат для відпочинку
10:08, 5 червня 2013 р.

Для львівських двірників обладнали 35 кімнат для відпочинку

У Львові вже влаштовано 35 кімнат відпочинку для двірників. Також комунальники встановили не тільки кімнати відпочинку, а й душові кабінки.

Про це 032 повідомили у прес-службі міськради.

«Комфортні умови роботи для двірників – це винагорода за важку працю», – говорять керівники ЛКП. Майже 3 місяці львівські комунальні підприємства облаштовують кімнати відпочинку для своїх працівників. Результат роботи – для двірників встановлено 35 кімнат та душових кабінок.

Щоранку майже дві тисячі двірників виходять на роботу, аби зробити вулиці Львова чистими. Не зважаючи на погоду, вони сумлінно виконують свою роботу. З метою полегшити роботу двірника та створити комфортні умови праці, на початку року львівські комунальні підприємства розпочали реконструкції своїх приміщень. Ініціатором оновлення стало об’єднання САМОПОМІЧ.

У лютому 2013 року об'єднання САМОПОМІЧ звернулось до міської ради із ініціативою облаштувати кімнати відпочинку на базі львівських комунальних підприємств. Ініціативу підтримали як в Львівській міській раді, так і в комунальних підприємствах. Представники САМОПОМОЧІ самостійно об’їздили усі 43 ЛКП, зустрілись з керівниками і разом порадилися де краще облаштувати ці кімнати.

Протягом 3 місяців комунальники встановили не тільки кімнати відпочинку, а й душові кабінки, аби двірники змогли прийняти душ після важкого робочого дня. САМОПОМІЧ запевняє: облаштування кімнат відпочинку в комунальних підприємствах добігає кінця. На щотижневих зустрічах із колективами ЛКП керівники відзвітували, що душові кабіни функціонують вже у 23 відділеннях ЖКГ, а в 35 ЛКП працюють кімнати відпочинку для двірників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...