• Головна
  • Львів'янам показали відреставровані фрески у Гарнізонному храмі Петра і Павла, - ВІДЕО, ФОТО
16:04, 2 грудня 2021 р.
Надійне джерело

Львів'янам показали відреставровані фрески у Гарнізонному храмі Петра і Павла, - ВІДЕО, ФОТО

У львівському Гарнізонному храмі завершили реставрацію фресків. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, 2 грудня у львівському Гарнізонному храмі Петра і Павла відбулося урочисте відкриття відреставрованих фресок чеського художника Франциска Екштайна. Він створив їх ще у 1740 році. 

На фресках зображено життя двох апостолів Петра і Павла, їхні місійні подорожі. Над реставрацією витворів мистецтва працювали спеціалісти із України та Польщі. На роботи витратили понад 20 млн грн. Наразі усі відвідувачі храму зможуть на власні очі побачити славнозвісні фрески. 

Відкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і ПавлаВідкриття фресків у Гарнізонному храмі Петра і Павла

До того ж наразі храм святкує 10-річчя з відновлення діяльності. З цієї нагоди там планують провести низку урочистих заходів. Детальніше про них читайте за посиланням. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла у Львові #відреставровані фрески #у храмі зняли рештування #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...