• Головна
  • Працівники Львівської митниці підвищують рівень знань з англійської мови
14:44, 30 травня 2013 р.

Працівники Львівської митниці підвищують рівень знань з англійської мови

У приміщенні Львівської митниці впродовж трьох днів у адміністративному відбувався тренінг за програмою «Англійська мова за професійним спрямуванням». Таке навчання передбачене Планом підвищення кваліфікації посадових осіб і спрямоване на підвищення рівня їх професійної і мовної підготовки.

Участь у ньому взяли працівники митного поста Міндоходів «Львів-аеропорт», які щоденно використовують іноземну мову в роботі, зокрема під час спілкування з іноземцями, відповідають за ділове листування. Заняття передбачали практичні завдання. Тренінг максимально наближений до реалій роботи в аеропорту. Працівники митниці мали змогу вдосконалити навики спілкування, поповнити словниковий запас фахової термінології, відпрацювати умовні ситуації, які можуть виникнути під час митного контролю подорожніх. Проводили його викладачі Центру підвищення кваліфікації, перепідготовки працівників та кінології (м. Хмельницький).

Варто зауважити, що окрім англійської, працівники Львівської митниці Міндоходів вивчають й інші мови, зокрема польську, німецьку, французьку, румунську. Мовна підготовка є важливою складовою під час добору персоналу для роботи на кордоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...