• Головна
  • Львів взяв участь у V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у Тернополі
13:42, 28 травня 2013 р.

Львів взяв участь у V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у Тернополі

У травні Львів став учасником V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю у Тернополі. Туристичний потенціал нашого міста представляли ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Як стало відомо, у виставці взяли участь представники готельного та ресторанного бізнесу, туристичних агенцій Західного регіону, а також Львівської, Полтавської, Рівненської, Чернігівської та Івано-Франківської обласних державних адміністрацій, районних державних адміністрацій, Волинської та Закарпатської областей, Київського обласного центру розвитку туризму, Тернопільської та Львівської міських рад. Гостями туристичної виставки-фестивалю були представники туристичної галузі – Польщі, Придністров’я, Іспанії, Болгарії. Кожен учасник на виставці представляв туристичний бренд, притаманний лише його території.

«Намет, у якому було презентовано Львів, відвідало не лише багато жителів міста, але гостей міста та інших учасників виставки. Відвідувачі жваво цікавилися новими туристичними продуктами Львова, фестивалями і акціями, на які вони традиційно приїжджають або які лише планують відвідати.

Отримані на Західноукраїнській туристичній виставці-фестиваліконтактні дані туристичних фірм передані в управління туризму для єдиної бази контактів, по якій ведеться розсилка для формування програм перебування туристів та екскурсантів у м. Львові. Отримана інформація буде використана при просуванні спільних туристичних маршрутів Львовом, Львівщиною та прилеглими регіонами України, що сприятиме розвитку як внутрішнього, так і в’їзного туризму», - говорить Катерина Кульматицька, учасник виставки, головний спеціаліст ЦТІ м. Львова.

Захід відбувся у парку ім. Т.Г. Шевченка, на території якого були розміщені різноманітні наметові містечка. Майстри народних ремесел проводили майстер-класи з гончарства, різьби по дереву, народної вишивки, виготовлення ляльок-мотанок, ковальства. Загалом участь у фестивалі взяли 134 народні умільці з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Закарпатської областей.

Як переконують організатори, родзинкою виставки став кулінарний фестиваль «Традиційна кухня Галичини, Волині і Поділля».

Також у рамках цієї події 19 травня представники Львова та Львівщини взяли участь у рекламно-інформаційному турі визначними місцями Тернопільщини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...