• Головна
  • У Львові показали, як виглядає підроблений ПЛР-тест, - ФОТО
16:07, 15 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові показали, як виглядає підроблений ПЛР-тест, - ФОТО

У Львові пацієнт лікарні отримав результат ПЛР-тесту на підробленому бланку.

Як повідомила на свої фейсбук-сторінці очільниця обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталія Іванченко, у Львові невідомі створили підроблений результат ПЛР-тесту на неіснуючому бланку. Вони надрукували результат дослідження за прикладом бланку Львівського обласного лабораторного центру, якого сьогодні вже не існує.

Як повідомила головна лікарка Львівщини, із липня 2021 року Львівського обласного лабораторного центру вже не існує. Натомість замість нього створили іншу організацію - Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України. До того ж зловмисники поставили на результаті дослідження печатку, яку лікарі реформованого центру ніколи не використовували. Наразі встановлюють усіх винуватців.

У Львові викрили підробку ПЛР-тестів на бланку не існуючого лабораторного центру, Фото - Наталія Іванченко

У Львові викрили підробку ПЛР-тестів на бланку не існуючого лабораторного центру, Фото - Наталія Іванченко

За даними сайту “Львівський портал”, такий підроблений результат дослідження отримав 39-річний львів’янин, що мав симптоми коронавірусу та вирішив здати ПЛР-тестування. Про те, у якій він лабораторії проходив дослідження наразі не повідомляють. Однак стало відомо, що на тестування хворого скерував дільничний терапевт. Є ймовірність, що потенційно хворих зробив ПЛР-тест у поліклініці.

“Для тих, хто побачить такий результат ПЛР на коронавірус, повідомляю: це підробка. Замість Львівського обласного лабораторного центру із липня існує Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України. Тут вказана печатка, яка ніколи не існувала в стінах центру. Будьте пильні, коли перевіряєте результат ПЛР-тесту», — наголосила головна епідеміологиня Львівщини Наталі Іванченко.

До слова, на недійсному бланку були повністю дотримані норми типового результату ПЛР-тестування. Там вказали всі дані про лабораторію, особисті дані пацієнта і лікаря, дати проходження тесту, печатку та навіть QR-код.

Нагадаємо, що раніше журналістка 032 розповідала про нові протиепідемічні правила, що встановили у Львівській міській лікарні швидкої допомоги. З 18 жовтня на прийом туди можна буде потрапити лише за попереднім записом. Для тих, хто хоче навідатися до пацієнта є також нові обмеження. Тепер у палату до хворого пускатимуть у певні години і лише з наявним паспортом вакцинації чи негативним ПЛР-тестом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#плртестльвів #тестуваняльвів #підробленийплрльвів #плртестиульвові #новинильвів #підробленийбланк #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...