• Головна
  • Карантин у Львові: нові правила для відвідувачів лікарні та пацієнтів
15:42, 15 жовтня 2021 р.
Надійне джерело

Карантин у Львові: нові правила для відвідувачів лікарні та пацієнтів

У Львівській міській лікарні швидкої допомоги встановили нові правила для відвідувачів.

Як повідомили на офіційній сторінці у фейсбук медичного закладу, через різке зростання хворих на COVID-19 у лікарні вимушені були встановити нові правила для відвідувачів та пацієнтів. Відтепер прийом хворих здійснюватимуть лише за попереднім записом до лікаря.

Для тих, хто хоче відвідувати і лікарні хворих також діятимуть нові обмеження. Тепер у палату до хворих пускатимуть лише тих людей, що мають довідку про вакцинацію або негативний результат ПЛР-тесту. Він має бути зробленим не пізніше, ніж за 72 години до відвідин. Заходити у лікарню можна лише в масках.

До того ж тепер встановили певний час для відвідувачів. Тепер прийти до пацієнта можна з 9:00 до 12:00 або з 16:00 до 18:00. У інший час навідуватися до хворих заборонено.

Лікарня ШМД у Львові, Фото - лікарня ШМД

Лікарня ШМД у Львові, Фото - лікарня ШМД

Як записатися на прийом у Львівську міську лікарню швидкої допомоги?

У пресслужбі медичного закладу вже повідомили, що від 18 жовтня прийом пацієнтів здійснюватимуть лише за попереднім записом. Таке обмеження ввели, аби мінімізувати черги та поширення коронавірусу серед пацієнтів.

Отож записатися у лікарню можна за номерами, що вказані на сайті: (066) 018 09 19, +38 (067) 118 09 19. Там вас проконсультують та допоможуть обрати зручний час для прийому у лікаря.

Варто зауважити, що без попередження можуть приходити лише пацієнти, що потребують невідкладної допомоги чи госпіталізації. Для тих, хто приходить на плановий медичний огляд організували інший вхід. Тепер потрапити до лікаря можна через 2 поверх і тільки з наявним попереднім записом.

Нагадаємо, що 13 жовтня обласна комісія ТЕБ і НС вирішила ввести нові карантинні обмеження на Львівщині, які будуть діяти з 18 жовтня. Таке рішення прийняли, аби мінімізувати поширення коронавірусної інфекції серед населення.

Нові обмеження стосуватимуться роботи майже усіх сфер суспільного життя. Протиепідемічні правила стосуватимуться роботи ресторанів, ТРЦ, ринків, кінотеатрів, театрів, закладів розважальної діяльності, спортклубів та фітнес-центрів, закладів культури та іншого.

Із 18 жовтня дозволять функціонувати лише тим установам (закладам), де понад 80% персоналу мають вакцинацію, негативний результат ПЛР-тесту, експрес-тесту чи довідку лікаря про одужання чи наявність протипоказань для вакцинації. Хочемо зауважити, що з 25 жовтня схожі вимоги діятимуть і для відвідувачів закладу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#карантинльвів #червоназональвів #шмдльвів #відвідуванняпацієнтівльвів #медоглядльівв #карантинульвові #новинильвів #новинильвова #вакцинаціяльвів #вакцинаціяульвові #щепленняльвів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...