• Головна
  • У Львові відбудеться Ярмарок страв львівської кухні
10:31, 28 травня 2013 р.

У Львові відбудеться Ярмарок страв львівської кухні

У Львові з 28 до 30 червня вдруге відбудеться гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці». Протягом трьох днів Фестивалю на площі Ринок львів'яни та гості міста матимуть змогу відвідати ярмарок-презентацію та продегустувати страви львівської кухні, традиційні напої та регіональні сезонні продукти. 

«Під час Ярмарку страв львівської кухні відбудуться презентація, дегустація та інтерактивне приготування страв і традиційних напоїв місцевої кухні. А на сцені Ярмарку пройдуть численні майстер-класи з приготування страв Львівської кухні, презентації, покази фото та відеоматеріалів з історії Львівської кухні та виступи місцевих музичних колективів», - розповів Андрій Сидор, директор гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці».

Кондитерські, пекарні, кнайпи, кав'ярні та ресторації Львова і Львівської області, а також регіональні виробники продуктів отримають можливість винести особливу атмосферу свого закладу на вулиці міста.

львів на тарілці

 Вперше на Фестивалі відбудеться презентація продукції майже 30 виробників з Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей в рамках ярмарку «Смакуємо з Карпат» (28-29 червня, Львів, площа Ринок). Саме тут виробники з усіх чотирьох областей Українських Карпат об’єднаються, щоб продемонструвати широкий асортимент своєї продукції: бринзу та інші сири, трав’яні чаї, джеми, фруктові соки, мед, м’ясні продукти та інше. Ярмарок «Смакуємо з Карпат» проводиться як частина Проекту Швейцарсько-української співпраці.

Невід’ємною частиною фестивалю «Львів на тарілці» стане «Гала-вечеря страв Львівської кухні». У винятковій атмосфері за одним столом із розкішним сервіруванням на галереї-терасі Палацу Мистецтв (вул. Коперника, 15) зустрінуться 300 львів’ян та гостей міста.

Також Фестиваль запропонує відвідувачам гастрономічну мапу страв Львівської кухні. З 21 червня по 7 липня ресторани та кав’ярні  Львова пропонуватимуть страви за особливими рецептами Львівської кухні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...