• Головна
  • Понад 13 тисяч гривень у Львові виділили ветеранам з нагоди Свята Героїв
10:38, 24 травня 2013 р.

Понад 13 тисяч гривень у Львові виділили ветеранам з нагоди Свята Героїв

У Львові  з нагоди Свята Героїв місто виплатить матеріальну допомогу.

Так, управління соціального захисту Львівської міської ради з нагоди відзначення Свята Героїв, яке щорічно припадає на 23 травня, виплатить одноразову матеріальну допомогу 54-ом членам Львівського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів у розмірі 250 грн. кожному.

На ці потреби в бюджеті міста передбачили кошти в сумі 13,5 тис. грн. Виплата проводитиметься згідно з розпорядженням Львівського міського голови.

«Допомогу отримають 54 ветерани, члени Львівського міського відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, які рекомендовані цією ж організацією на отримання одноразової допомоги, так як їх керівництво звернулось до управління соціального захисту з відповідною пропозицією про вшанування цих людей з нагоди Свята Героїв», - повідомив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

«Ветерани, це ті люди, яким ми зобов’язані всебічно допомагати, шанувати та цінувати, бо вони наші герої. На жаль, все менше ветеранів є серед нас. Напередодні Дня Героїв управління соціального захисту підготувало розпорядження міського голови про виплату матеріальної допомоги у розмірі 250 грн. 54-ом ветеранам, в знак того, що ми пам’ятаємо і шануємо», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,95
EUR
42,85
43,00
PLN
9,84
9,90
Оголошення
live comments feed...