• Головна
  • Бутусов: Кілер, який стріляв у помічника Зеленського Шефіра, зробив це патронами придбаними у Львові
16:47, 23 вересня 2021 р.

Бутусов: Кілер, який стріляв у помічника Зеленського Шефіра, зробив це патронами придбаними у Львові

По інформації відомого журналіста і блогера Юрія Бутусова у нападі на помічника та близького друга президента України Сергія Шефіра зʼявився львівській “слід”.

Про це Бутусов написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Кілер, який стріляв по Шефіру залишив цінні докази - патрони, що продавалися під дозвіл в магазині. Вчора МВС опублікувало фотографії гільз патронів, які застосовував кілер. У МВС їх спочатку назвали "спеціальними", і їх пошук може навести на слід і дозволити вирахувати постачальників Джерела Цензор.Нет, близькі до збройного бізнесу, дали інформацію про походження набоїв кілера, якими він вів вогонь по машині Сергія Шефіра, щоб надати допомогу слідству.

Бутусов: Кілер, який стріляв у помічника Зеленського Шефіра, зробив це патронами придбаними у Львові, фото-1

"Це з партії патронів 7,62х39, ввезених в Україну з Угорщини, де кожна гільза була промаркована для визначення патрона як спортивного. Клеймо SM - це Sport Munition, вони надійшли в продаж років 6 тому в неіснуючому зараз магазині" Золотий фазан "у Львові.

Ці патрони продавалися як цивільні спортивні, із застереженням що для використання тільки на полігоні, а не на полюванні. Як вони змогли це зробити - незрозуміло, але ні до, ні після ніхто цього фокусу не робив. Але це партія обмежена. Самі по собі патрони - не спеціальні, а звичайні армійські з кулею ПС, виробництва НДР. Угорці їх купили, розпакували з армійської тари, промаркували кожен патрон, щоб назвати спортивними (ймовірно для обходу якого то свого внутрішнього правила обороту), після чого якийсь сноровистий комерсант зумів ввезти їх в Україну і сертифікувати до цивільного обороту. Це продавалося в магазині під дозвіл. Партія була обмежена, нових поставок, наскільки мені відомо, не було".

Бутусов: Кілер, який стріляв у помічника Зеленського Шефіра, зробив це патронами придбаними у Львові, фото-2, Фото: Фейсбук Юрія Бутусова

Фото: Фейсбук Юрія Бутусова

Показова деталь. Кілер використав патрони, які були в комерційному продажу, походження яких, очевидно, як йому здається, важче ідентифікувати. А патрони насправді можуть бути цікавою ланцюжком. Кількість їх власників не таким значним, і під час обшуку будь-який такий патрон або використання такого патрона може тепер дати наводку на ймовірного кілера і його спільників. Цікавий слід”, - підсумував Бутусов.

Читайте також: Зеленський: Було розстріляно автомобіль мого першого помічника, а що важливіше - мого близького друга, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Бутусов #Шефір #напад #Львів #патрони #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...