• Головна
  • У Львові розпочався Lviv Media Forum, - ПРОГРАМА
14:03, 26 серпня 2021 р.
Надійне джерело

У Львові розпочався Lviv Media Forum, - ПРОГРАМА

У Львові стартував триденний Lviv Media Forum 2021. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, 26 серпня у місті Лева стартував восьмий Lviv Media Forum. Його вважають головною медійною подією Центрально-Східної Європи. Цьогоріч організатори очікують понад 1000 журналістів. До того ж, вперше за всесь період перший день форуму можна буде переглянути онлайн. 

У програмі виступи відразу кількох топ-спікерів:

  • 15:40 год: журналістка, телеведуча та лауреатка Премії імені Георгія Ґонґадзе 2021 Мирослава Барчук розповість про поразки та перемоги українських медіа.
  • 16:10 год: письменник та колишній політв’язень Станіслав Асєєв спробує осмислити, якою є ціна правди з точки зору власного досвіду у полоні.
  • 16:40 год: медійник, радник білоруської опозиціонерки Світлани Тіхановської Франак Вячорка розкаже, як працюють білоруські медіа в умовах протестів і репресій.
  • 17:10 год: завершить перший день італійська журналістка та письменниця Франческа Боррі. Вона поділиться своїм репортерським досвідом роботи в епіцентрі пандемії в Італії – для неї це було «гірше, ніж війна».

У наступні дні також виступлять репортерка, головна редакторка онлайн-журналу Reporters, співзасновниця The Ukrainians Марічка Паплаускайте; один із найвпливовіших блогерів Польщі, засновник Outriders Якуб Гурніцькі; журналіст, правозахисник, заступник генерального директора Українського інституту та співзасновник ініціативи «Крим SOS» Алім Алієв; Корін Оснос з New York Magazine; Вільям Девіс з New York Times; режисерка, незалежна журналістка та номінантка на «Еммі» Дженіфер Крендалл. Програма форуму опублікована на сайті.

Львівський медіафорум – це екосистема людей, організацій та проектів, яка розробляє комплексні рішення для медіа та популяризує найкращі світові медіапрактики в Україні. Форум працює над тим, щоб українські ЗМІ стали «здоровими» – глобальними, професійними, етичними та спроможними.

Читайте також: ТОП озер та баз відпочинку на Львівщині: усе про відпочинок там

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#LvivMediaForum #медіафорумльвів #медіафорумульвові #форумльвів #медіальвів #новинильвів #новинильвова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...