• Головна
  • «Зірки та зірочки» заспівають на одній сцені у Львові
15:45, 17 травня 2013 р.

«Зірки та зірочки» заспівають на одній сцені у Львові

21 травня о 13.00 популярні виконавці Софія Федина, Оксана Муха, Назар Савко та Олеся Киричук візьмуть участь у мистецькій акції «Зірки та зірочки». Вони заспівають разом з молоддю з особливими потребами на одній сцені.

Працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримки відомих львівських артистів матимуть можливість втілити мрію дітей з особливими потребами – виконати улюблену пісню у дуеті з улюбленим співаком

В акції візьмуть участь творчі колективи дітей та молоді з особливими потребами зі школи для слабозорих дітей «Левеня», школи-інтернату №104, школи-інтернату №100, ГО «Довіра», ГО УТОС. Шестеро дітей із цих шкіл будуть виконувати пісні у парі зі співаками. Решта дітей співатимуть зі своїми колективами.

«Такі мистецькі акції допомагають зрозуміти, що у неповносправних особах таїться справжній скарб у вигляді неймовірного таланту бути неповторними на сцені», - зазначає Оксана Рубай, в. О. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...