• Головна
  • Парк культури у Львові: з’явиться локація з динозаврами, - ФОТО
16:36, 4 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Парк культури у Львові: з’явиться локація з динозаврами, - ФОТО

У Львові з’явиться Парк динозаврів.

У Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького незабаром запрацює нова локація з динозаврами. Тут буде цікаво і дітям, і їхнім батькам. Цю інформацію кореспондентці сайту 032.ua підтвердила речниця Парку культури Ірина Вовк. 

Зону із динозаврами відкриють на верхній алеї Парку культури. Працюватиме щодня з 10:00 до 22:00 до листопада. 

Це буде справжній Парк динозаврів: вони рухатимуться, гарчатимуть і навіть кататимуть дітлахів на спинах. Окрім цього, тут буде справжня зона розкопок і дітлахи зможуть самі розкопувати кістки динозавра. 

"Це буде парк для сімейного дозвілля і цікаво тут буде і дітям, і дорослим", - зазначила Ірина Вовк. 

Квитки коштуватимуть близько 100-150 грн.

Раніше сайт 032.ua повідомляв про те, що 8 травня у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відновили сезон атракціонів. Тринадцять атракціонів пройшли техогляд ("Орбіта", "Веселі гірки", "Вальс", "Коло огляду", "Клоун", "Літаючий автомобіль", "Космос", "Кімната сміху", "Кенгуру", "Кавові чашки", "Дитяча ланцюгова карусель", "Дитяча фігурна карусель", "Сонечко"), а один ні - "Автодром". Працюють вони із середи по неділю з 11:00 до 20:00, вихідні - понеділок, вівторок. У святкові дні "Містечко атракціонів" працює незалежно від дня тижня. 

Також додамо, що 17 липня на галявині перед головним входом у Парк культури стартував традиційний сезон безкоштовних кінопоказів просто неба. Фільми показують щоп’ятниці та щосуботи, якщо цьому не завадять погодні умови (суботні фільми кіномани можуть обирати самі, взявши участь в голосуванні із запропонованого списку на Facebook-сторінці). 

Довідка: Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького вже 70 років. Він займає 26 га і розташовується  між вулицями Стрийською, Героїв Майдану, Вітовського та Зарицьких. Це пам'ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення з 1984 року. Одне з найулюбленіших місць львів’ян, які приходять сюди веселитися на атракціонах з дітьми. До слова, тут розташовується єдине в місті колесо огляду, звідки відкривається неймовірна панорама на весь Львів. 

Читайте також: Як реставрують Гарнізонний храм у Львові та коли завершать роботи, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Парккультури
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...