• Головна
  • Дерево вбило молоду пару у львівському парку: загиблим виявився курсант Академії сухопутних військ
09:06, 2 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Дерево вбило молоду пару у львівському парку: загиблим виявився курсант Академії сухопутних військ

Під час буревію у одному з парків Львова разом із 18-річною дівчиною загинув 20-річний курсант Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Унаслідок падіння дерева у Стрийському парку зазнав несумісних з життям травм й загинув курсант Львівської військової академії Андрій Свояк. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив начальник вишу Павло Ткачук.

Хлопець проживав за межами навчального закладу й у вільний від служби та навчання час перебував на відпочинку у Стрийському парку разом із дівчиною, яка також загинула.

"Наразі всі причини та обставини цієї страшної трагедії встановлюють правоохоронні органи.Висловлюю щирі співчуття матері загиблого Наталії Миколаївні, батькові Русланові Івановичу, сестрі Аліні, всім його рідним, близьким й товаришам по службі, а також рідним й близьким загиблої дівчини. Це непоправна втрата для всього колективу Національної академії сухопутних військ…", - зауважив Павло Ткачук.

Нагадаємо, 1 серпня у Львові внаслідок буревію через падіння дерева у Стрийському парку загинула молода пара: хлопцю було 20 років, а дівчині - 18 років.

Читайте також: Буревій у Львові та області: наслідки негоди, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Стрийськийпарк #загибель #Академіясухопутнихвійськ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...